LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, August 22, 2010

Keski-Suomen OC

The real housewife of maakunta, Suomi. Valitettavasti en saanut itse otettua kuvaa koko asustuksesta (verkkarit, liian pitkä paita, lenkkarit) eikä kylänraitilla noin vain tule vastaan ihmisiä joilta voi pyytää apua valokuvanotossa, etenkään sunnuntaina. Eikä nerolapseni vielä osaa ottaa valokuvaa puhelimella. Tänään takaisin sivistykseen, huh.

3 Comments:

 • At 9:59 PM, Anonymous Philobvion said…

  Voi jösses, onpas blogista tullut tylsä ja ankea.Ensimmäistä kertaa kun tämän aikoinaan löysin, niin hörötin aina vedet silmissä.

  Ymmärrän kyllä että Hausfrau- elämäntyyli rupeaa jo näkymään päänupissa.Meillä lapset on jo isoja ja nyt on iltatähti tulossa.Kauhuissani kuin ensikertalainen odotan, tuleeko minustakin hoitovapaalla yhtä Hausfrau vaikka äijä olenkin?Ensimmäistä kertaa jään vuorostani itse kotiin, ja vaimo luo uraa.Huutaako nappisilmä minua sitten äitiksi.Ja pitääkö tässä nyt säveltää uusiksi : aja hiljaa,äiti. Illalla leikitään.

  Voimia sinne,ja etsippä nyt sisältäsi se Lotta taas takaisin meille.Jatkan seuraamista säännöllisesti, koska tiedän että tulen taas nauramaan :D

   
 • At 8:59 PM, Anonymous Kotiäiti said…

  Äläs nyt, sähän näytät styleltä!

   
 • At 8:38 AM, Anonymous Lippe said…

  Lottaaaa! Tastahan on jo 1,5kk. Koska bloggailu jatkuu??

   

Post a Comment

<< Home