LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, October 21, 2005

Dingeling

Aamu alkoi kahvilavuorolla Café Niinistössä. Tarjoilin kahvia ja olin aivan äiti aurinkoinen. Ja kuuntelin ihmisten mielipiteitä. Olin kiinnostunut kahvilatäti. Kuten luonnostani olen: kiinnostunut muista ihmisistä. Ihan hulluna.

Sieltä syöksyin suoraan Utrikespolitiska Samfundetin (se vanhojen gubbejen – ja mun – ulkopoliittinen seura) kokoukseen METALLILIITTOON. Voi haloo. Ensin tunti propagandaa Metallin kv-toiminnasta ja siitä kuinka oikeasti monikansalliset yritykset ovat suurin piirtein saatanasta. Ohhoh… Ja sitten tapeltiin siitä kannattaako järjestää presidentinvaalidebattia, sillä "on aika selvää että Halonen valitaan heti ensimmäisellä kierroksella". Haloo! (taas) Maa jossa porvarillisilla puolueilla on enemmistö parlamentissa ja jossa istuvan presidentin vastaehdokkaina on pääministeri ja entinen valtiovarainministeri, euroopan investointipankin pääjohtaja ja neljä muuta ehdokasta. Etteivätkö seitsemän ehdokasta yhteensä saisi edes 50 % äänistä? Kolme kuukautta parasta kampanjointiaikaa jäljellä, ja sitten shit hits the fan (Haloselle, ei meille).

Illalla oli keikka Tekniska Föreningenin tilaisuudessa jossa oli 150 teekkaria. Ihan sairaan hyvä keikka, teekkarit on ihania! Ja ihan maailman söötein narikkapoika. Ihanat silmät. Harmi vaan että se oli ehkä vaahtosammuttimen kokoinen. Höh.

Antton tuli takaisin jenkeistä, YK:n yleiskokouksesta. Kivaa että tuli takaisin, vaikka oon vieläkin tosi kade että se pääsi sinne, eikä minä. Ensi vuonna sitten, perkele.

Huomenna Islantiin viikoksi Pohjoismaiden neuvoston kokoukseen.

2 Comments:

 • At 4:17 PM, Blogger siguraattori said…

  Lotta, laitapa blogisi blogilistalle. Sit sen saa ruksittua omiin suosikkeihin ja näkee nopeammin milloin olet päivittänyt, joo? Mulla ainakin nyt tuo suosikki-ruksi vie edelleen sun vanhalle sivulle.

   
 • At 9:49 AM, Anonymous Anonymous said…

  Jos sinä todellakin uskot, että kolmen kuukauden kuluttua the shits hits the fan Halosen osalta, on sinun ehkä parempi keskittyä huumoriin, ja jättää politiikka paremmin todellisuudessa eläville.

  Niinistö saattaa kylläkin kyetä lyömään Vanhasen, ellei Sapen onneton mainostoimisto keksi lisää älyttömyyksiä. "Työväen presidentti" sai ehdokkaan näyttämään ihan tollolta, ja sellaisella on tapana karkoittaa äänestäjiä.

   

Post a Comment

<< Home