LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, November 12, 2010

Radiogaala

Hei onko kenenkään muun mielestä todella creepyä että siinä Extrafilmin mainoksessa sillä opiskelijapojalla on sen äidin kuva seinällä, paidassa, kahvimukissa ja sitten se vielä juttelee sen kanssa puhelimessa? Musta ois kyllä vähän outoa jos mun veljellä olisi Playboy-seinäkalenterin (se ei ole seksististä, koska mä ostin sen sille. Porno on ällöttävää vaan jos mies itse ostaa) sijaan kalenteri jossa olisi meidän äidin kuvia.

Mä olin eilen Radiogaalassa. Radiomedia oli pystyttänyt jättiteltan Senaatintorille. Ohjelmassa oli radiopalkintoja eri kategorioissa, kolmen ruokalajin illallinen sekä eri esiintyjiä (Reckless Love, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku ja Apulanta). Backlundilla ohjelmassa oli myös (pääasiassa) juoruamista ja viininjuontia. Ohjelma oli jo tuollaisenaan aika upea, mutta sokerina pohjalla oli spektaakkelimainen valoshow joka heijastettiin tuomiokirkon kylkeen sekä ilotulitus kun Vuoden Radio –kategorian voittaja (The Voice) julistettiin.

Onneksi radiosta ei voi katsoa, koska tänään ohjelmaa on tekemässä aika krapulaista sakkia. Mutta jotkut on tietysti krapulassakin kauniita. Tosin radiossa voi valehdella että on aina kaunis. Radio on kyllä hieno laite.

1 Comments:

  • At 2:17 PM, Anonymous Katri said…

    Jeps, se Extrafilmin mainos saa mutkin aina ihan hämilleen. Mä oonkin miettinyt, että onko vika mussa vai mainoksessa, kun en saa siitä yhtään sellaisia viboja, että "perhana, surffaanpas ostoksille". Lähinnä tulee vaan mieleen, että "apua, mikä stalker toi jätkä on".

     

Post a Comment

<< Home