LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, October 30, 2005

Back in business!

Olen toipunut Islannin matkastani, ja nukkunut univelkani pois. Kurkut silmillä ja mutanaamio kasvoilla. No ei sentään, mä en ole oikein koskaan tajunnut kaikkia troppeja ja smäidöjä jota naamaan pitäisi joka aamu ja ilta maalailla.

Perjantai-iltana soi puhelin, ja sieltä soitteli eduskunta. Meen eduskuntaan töihin 21.11 alkaen. Siis oikeisiin töihin. Kuinka aikuista. Ja vastuuntuntoista. Sen jälkeen lähdettiin Tarun kanssa "yhdelle" joka (todella arvaamattomasti, tietenkin) loppui niin että me oltiin kotona ehkä kolmen jälkeen. Lauantai ja sunnuntai menivät hyvin pitkälti sängyssä kahvin, Hesarin ja ystävieni Rachelin, Monican, Phoeben, Chandlerin, Rossin ja Joeyin kanssa. Pyjamapäivä. Vaikka mulla ei oikeastaan varsinaista pyjamaa ole päällä, mutta se kuulostaa paremmalta kun kulunut-has been-tanktop-päivä. Se ei aivan aukee konseptina.

Huomenna menen Radioon Outi Ojalan kanssa puhumaan pohjoismaisesta yhteistyöstä. Tiistaina menen lounaalle Pekka Himasen kanssa. Ihan huippua. Teen seuraavaan lehteen artikkelia tulevaisuudesta, ja pääsen haastattelemaan häntä! Aika mieletöntä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home