LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, May 30, 2007

Dricker din baby?

Sain tiedotteen siitä, että Euroviisujen taloudellisesta tuloksesta kerrotaan tiedotustilaisuudessa. Tiedotteessa luki: ”Tapahtuman kulubudjetiksi määriteltiin viime syksynä 12,4 euroa”. Yllättävän halpaa.

Eilen sain kirjeen kotiin. En oikein tiedä kenen toimesta se on lähetetty, mutta osoitetiedot oli Väestörekisterikeskuksesta. Kuoresta löytyi esite: ”Dricker din baby?”, ja kannessa kuva raskaana olevasta naisesta, jonka vatsaan näki ja siellä oli vauva pullo kädessä. Siis perkele, mitä valtio minulle yrittää tällä viestittää. Mä olen rajannut vaihtoehdot kolmeen:
a) Sä juot liikaa viinaa
b) Sä olet sen ikäinen, että alahan ämmä täyttää yhteiskunnallinen tehtäväsi, ja lisäänny. Terveisin, Valtio
c) Mä olen raskaana, ja se ilmoitetaan mulle näin (tää on aika epätodennäköistä, koska se olisi sitten ikäänkuin neitseellinen (öhh… kuvainnollisesti) hedelmöitys. Toisaalta, jos pitäisi joku valita synnyttämään Messias, niin just mut mäkin valitsisin)

Katsoin mahtavaa sarjaa äsken Neloselta. Ohjelman nimi on Gay vai ei? Tyttö deittaa kolme kundia, joista yksi on heterosinkku, yksi varattu ja yksi homo. Jos hän valitsee itselleen sinkun, hän pääsee tämän kanssa matkalle, jos taas arvaa väärin niin varattu pääsee tyttöystävänsä kanssa matkalle, ja homo poikaystävänsä kanssa. Mun homotutka näki heti. Tosin oikeastaan vain siksi että Luciano, yksi kundeista, oli mukana homona samantyyppisessä formaatissa Täysosuma joka tuli SubTV:lta muutama vuosi sitten. Se on selkeästi segmentoinut roolinsa tosi-tv:ssä aika tarkasti.

3 Comments:

 • At 9:38 PM, Anonymous Sanna said…

  Sain saman kirjeen kotiin, ja mietin että voi nyt prkl! Mä en oikein tajunnut että mitäköhän yhteystietoja ja missä yhteydessä sitä on tullut annettua, kun tämöinen kolahtaa kotiin. Joo, mä olen lihonut, mutta tuskin ihan niin paljoa että muistuttaisin raskaana olevaa? Mutta mä epäilen, että se johtuu tästä iästä. Ja viinan käytöstä. Eikö ne väestörekisteritontut osaa hakea jostain järjestelmästään esim. raskaana olevien tietoja, eikä vain räiskiä joka toiselle "suotuisassa iässä" olevalle kirjeitä! Kuka tämänkin maksaa! Matti Vanhanen?!?

   
 • At 11:55 AM, Anonymous Anonymous said…

  Minäkin sain saman kirjeen kotiin, ja ihmettelin sitä oikein ääneen. Kolmen lapsen äiti, ja niukin naukin vielä siinä iässä että voisi neljäs tulla, mutta ei muuten tule. Juon mielummin....
  Ajattelin että väestörekisteri on seonnut, mutta näyttää siltä että ovat laittaneet oikein massalähetyksen liikkeelle.

   
 • At 12:47 PM, Blogger Lotta said…

  Tai sitten Matti Vanhanen tietää musta jotain, mitä en itse tiedä. Mitä jos rekistereissä on tapahtunut joku moka, ja mulla oliskin kaikkien virallisten rekisterien mukaan lapsi. No sit mä aion kyllä vaatia tilille heti myös lapsilisät.

   

Post a Comment

<< Home