LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, May 24, 2007

Tärkeä, kaunis tiedote

Huh. Langaton netti toimiikin mun parvekkeella. Istun täällä helteessä, palmujen vieressä, ja katselen poolille. Voisi hommia näin tehdä vähän kauemminkin.

Otsikosta huolimatta en ole tiedottamassa Nightwishin uudesta laulajasta, Anette Olzonista, vaan jostakin paljon merkittävämmästä ja tärkeämmästä.

Siis asiaan: iltapäivällä kännykkä piippasi. Tuli kuuden normaalin viestin pituinen tekstiviesti. Hieman harhainen, ja osa meni vähän ohi (tämä on kirjallisuustaidetta sms-muodossa myös), mutta sanoma on hieno. Näin siinä luki:

Do you smoke? Nyt viikonloppuna baariin ja polttamaan kejussa. Koko ajan. Kaikkien kanssa. Ihan koko ajan. Reilua. Jotkut on. Vaik yksi -oma- viikonloppu. Let's try harder ja illaksi kotiin. Röökataan ihan vaan varastoon. Videoikaa savukkeenpolttonne suomalaisessa ravitsemusliikkeessä ja lykätkää maailmalle. Tuleville historian tutkijoille ainoeistoa. "When Finland Quit". Video siitä, kun keskiolutrekat starttasi on hieno. Ajatelkaa lapsianne. Huomisen historiaa tehtiin jo eilen, mutta jotain ehtii vielä ensiviikon historiaan. Panna laittaen - Katotaan sitte, et lopetetaanko itse tuo suttuinen tapa, mutta nyt kaikki irti. ---- Laita viesti eteenpäin, lopetetaan baarissa röökaaminen tyylillä, tämä ei ole protesti. Tää omn just vaan tyylikysymys. Act now, ord don't. -Smokerdude-

1 Comments:

  • At 4:04 PM, Anonymous Anonymous said…

    BEN & JERRYÄ ! SUOMESSA !

     

Post a Comment

<< Home