LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, May 11, 2007

Kevätuutta

Herrey's esiintyi eilen Studio 51:ssa. Me pyärähdettiin Onnelassa jossain ilmaisen-viinan-ja-ruoan-bileissä, jossa kyllä jotain mainostettiin tai jotain, mutta me ei oikein tiedetä mitä. Mutta meillä oli hauskaa. Siitä menimme Studiolle, jossa narikassa oli juuri ruuhkaa kun tulimme. Missään muualla ei ruuhkaa ollutkaan. Keikalla oli yhteensä ehkä 50-60 ihmistä, joista tunsin lähes kaikki, sillä ilmeisesti Herrey's on läheisempi suomenruotsalaisille kuin suomenkielisille.

Aivan jättihuippumahtava keikka oli. Tai siis tavallaan vähän ankee, koska se kesti n 30 min ja oli sing back. Mutta ei sekään oikein haitannut (sehän on HERREY'S!). Sain jopa levyn heiltä (koska olin tunkenut ekaan riviin, tietty). Osasin vastata oikein kysymykseen "Vem av oss är snyggast?". (Mä vastasin "DU!", ja katsoin kaikkia. Oh, the genius that I am).

Keikan jälkeen luikahdin henkeäni uhmaten (mitäpä en lehdistönvapauteni eteen tekisi?!) bäkkärille ja vaadin poikia aamuksi haastatteluun. Ja sainkin. Richard Herrey kävi meillä aamulla haastattelussa, ja mä olin NIIN liekeissäni. Huh. Wow. Uuh. Mä oon vieläkin pahasti star struck.

Ja tipahtipa inboxiin kiertosähköposti joka suorastaan kiteyttää mun elämänfilosofiani.

Pikaopas parempaan viikkoon
1) BIKINIKUNTOON HETKESSÄ! Ota vaatteet pois. Pue bikinit päälle.Valmis.
2) EROON MENNEISYYDEN PAINOLASTEISTA! Lopeta märehtimästä menneitä heti paikalla.
3) NÄIN SAAN PAREMPAA PALKKAA! Mene pomon puheille ja pyydä lisää liksaa.
4) TEE MIEHESTÄSI UNELMIESI MIES! No hei, pientä rajaa siinäkin, millä kaikella tavalla elämäänsä muka pystyy parantamaan. Ei tule onnistumaan, lopeta yrittäminen.
5) VÄHENNÄ TYÖTAAKKAASI! Kieltäydy tekemästä enempää kuin pystyt. Piste.

KEVÄTUUTTA!
HIUKSET: Osta marketista vaalennusväri ja pidä sitä liian vähän aikaa päässäsi. Saat kivan keväänkeltaisen hiussävyn.
VAATTEET: Leikkaa farkkujen lahkeesta 20 senttiä pois. Tadaa, kevätcaprit!
SISUSTUS: Pese ikkunat. Paitsi jos et jaksa, niin älä pese.
RUOKA: Keväällä on ihana ostaa parsaa! Parsanippu säilyy jääkaapissa pari viikkoa ja sitten sen voi kätevästi laittaa biojätteeseen.
MEIKIT: Tänä keväänä muotia ovat kirkkaat värit. Niin kuin viime keväänä. Ja sitä edellisenä. Se viisi vuotta vanha sininen luomiväri on siis ihan hyvä.

Ihanaa kevättä uudistuneelle minällesi!

1 Comments:

 • At 1:02 AM, Anonymous Anonymous said…

  Höpsistä!

  Totuus nro 1:
  Vanha 35-vuotias vasuri (eli minä) kyllä puikahti ihan ekana sinne bäksteidsille. Ei siihen mitään lehdistönvapauksia tarvittu!

  Totuus nro 2:
  Kyllä ne kovimmat Herreys-fanit löytyi Savosta. Me Savon tytöt oltiin 80-luvulla tosi hyviä ruotsissa ihan Richardin ansiosta. Ja minäkin vuonna 91 kirjoitin puhtaan laudaturin ruåtsista tack vare Rickard.

  Ja totuus numero 3:
  Olen rehellisesti kateellinen. Siis sä näit Richardin vielä niinku seuraavana aamunakin. Kuulostaa märältä unelta! Olen katkera. Saakelin kokoomuslaiset! Eikö etes sitä haastatteluu voi kuunnella missään tääl netissä?

   

Post a Comment

<< Home