LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, May 03, 2007

Vauvakuume

Niitä on jokapaikassa. Vauvoja. Ja mun… no… mä en halua käyttää B-sanaa, eli biologinen kello, - mutta se kuitenkin – tikittää selkeästi. Vauvat ovat ihania ja mä haluan omia heti. Jos olisi trendikäs, niin tekisi Brangelinat ja adoptoisi (koska selkeästi tällä hetkellä anyone who’s anyone adoptoi assesoaarivauvoja kehitysmaista). Eikö tää kenenkään muun mielestä ala saada korneja mittasuhteita? Madonna adoptoi sitä paitsi lapsen joka ei edes ollut orpo.
Mä luulen että musta on tullut vanha ja kypsä ja aikuinen, kun oon niin vauvakuumeessa. Ja tää on selkeästi aikuisempaa vauvakuumetta kuin aikaisemmin, tää on paljon rationaalisempaa ja realistisempaa. Se tässä huolestuttaakin.

Ja miksi on vieläkin olemassa ihmisiä jotka eivät syystä tai toisesta käytä sitä ”näppäimet äänettömiksi” funktiota kännykässään?! Pitääkö pelata matopeliä ja tekstata ruuhkaratikassa näppäin- ja peliäänet päällä? Ja miten tuollaisesta huomautetaan sivistyneesti? Siis ennen kuin koko ratikka saa primitiivireaktion, ja viskaa puhelimen pysäkillä katukaivoon.

5 Comments:

 • At 7:21 PM, Anonymous Anonymous said…

  Niinpä, ja jos itsellä sattuu vielä olemaan aivan PASKA päivä(niinkuin mulla tänään), ne näppäinäänet ärsyttää kolme kertaa enemmän.. Joten kiitos Lotta, taas saan vauvakuumeilusi takia edes hieman hymähtää täältä mun paskan päivän lomasta :)

   
 • At 9:11 AM, Anonymous Anonymous said…

  Eikös Suomen asuste-vauvat tule tilata Kiinasta? kuten yksi jos toinenkin ministeri on tehnyt/tekemässä.

   
 • At 11:05 AM, Anonymous Sari said…

  Kyllä miehet on sitten tyhmiä. Noin mukava nainen ja vielä vapaana. Toivottavasti sinun prinssi oikea lukee blogisi, rohkaistuu ja pyytää treffeille :)

   
 • At 5:40 PM, Blogger Lotta said…

  Hih, joo, mä oon kuullut että vauvan perään haikaileminen on kaikista paras keino houkutella miehiä! :D Mutta kiitos Sari, kivasti sanottu :)

   
 • At 9:41 PM, Anonymous Anonymous said…

  No niin.
  Taas yksi urahakeutuva, fiksu, koulutettu, osaava nainen, joka jostain syystä juuri uransa kynnyksellä löytää sisäisen kellonsa ja alkaa haaveilemaan lapsesta.
  Miksi, oi miksi niin ei käy miehille!? Miksei koskaan vastaan kävele kolmenkympin korvilla olevaa miestä, joka haluaisi lapsen ja olisi valmis uhraamaan uransa etenemisen vuosiksi eteenpäin?
  Miksi me naiset aina vain haluamme siihen samaan muottiin ja tukemaan niitä iänikuisia työnantajien pelkoja äitiyslomalle jäävästä PÄTEVÄSTÄ naisesta? Mikä pakko on päästä perustamaan perhe? Graaah. Turhauttavaa. Yleisesti, ei henkilökohtaisesti Lotan kohdalla.

   

Post a Comment

<< Home