LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, April 21, 2007

Columbian osavaltio

Maikkarin Viihdeuutiset kertoivat äsken Marilyn Mansonin suuresta hädästä. Hän pelkää, että hänen musiikkiaan tullaan pitämään osasyyllisenä Virginian koulusurmiin. Syy tähän on se, että hänen musiikkinsa “joutui vuoden 1999 Columbian osavaltion koulusurmien jälkeen medioissa hurjaan syytöstulvaan”. Columbian osavaltio? Just.

9 Comments:

 • At 9:21 AM, Anonymous Anonymous said…

  Columbinehan on melkein sama kuin "Columbian osavaltio". : ) Hyvin oli tehty taustatyö juttua varten.

   
 • At 1:24 PM, Anonymous Anonymous said…

  No mikä se osavaltio OIKEASTI oli? :)

   
 • At 11:44 PM, Anonymous Duude said…

  Columbine High School (Jefferson County, Colorado).

   
 • At 8:48 AM, Blogger Minttu said…

  No siis kyseessä varmaan se toimittaja, jonka mielessä niitä osavaltioitakin on 52...eli toki sinne se Columbian osavaltio mukaan mahtuu :)

   
 • At 1:21 PM, Anonymous Anonymous said…

  Tarkoittikohan se Washington DC:tä eli District of Colombiaa, joka ei varsinaisesti ole osavaltio, mutta suoraan liittovaltion alaisena -eli mihinkään liittovaltioon kuulumattomana- piirikuntana täkäläisestä näkökulmasta lähellä sitä?

  Jos kyse oli tästä, ei erehdys musta ollut mitenkään äärettömän kolossaalinen. Jos mä katson MTV:n viihdeuutisia, mä en pidä tärkeänä, osaako ne tehdä juuri oikean eron USA:n osavaltion ja suoraan liittovaltion alaisen piirikunnnan välillä. Kansainvälisen politiikan luentosarjat tai Ulkoministeriön viralliset tiedotteet on toki erikseen.

   
 • At 5:08 PM, Anonymous Anonymous said…

  Ei ne uutiset mitään DC:tä voinu tarkottaa, kuten aiemmin sanottiin, kyseessä on Columbine High School.. Joka sijaitsee siis Coloradossa, Denverin lähiöissä.

   
 • At 5:33 PM, Anonymous Anonymous said…

  Joo, whatever. Jenkeissä tuntuu sattuvan oppilaitossurmia kilometrin välein.

   
 • At 5:38 PM, Blogger Lotta said…

  Ei, kyseessä ei ollut DC, vaan Columbinen koulusurmat.

  Ei mun mielestä USA:n osavaltiot mihinkään kv-politiikkaan kuulu, vaan ihan toimittajan yleissivistykseen. Ei sillä tietenkään mitään varsinaista merkitystä uutisen kannalta ollutkaan, mutta kai sitä nyt joku tolkku pitää olla. Ei kaikkien voi olettaa tietävän spontaanisti kaikkia USA:n osavaltioita, mutta kyllä kai perustoimittaja tietää ettei tuon nimistä osavaltiota ole olemassa.

  En mäkään uskalla radiossa keksiä paikkoja päästäni, vaan siksi etten tiedä / viitsi selvittää onko sellaista olemassa, sillä perusteella että ei kukaan kuuntele NRJ:ta saadakseen korrektia tietoa juuri maantieteellisistä asioista.

   
 • At 10:45 PM, Anonymous tiina said…

  Toi oli jo klassikko.

   

Post a Comment

<< Home