LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, April 21, 2007

Matti’s Angels

Suomessa on maailman naisvaltaisin hallitus. Hyvä niin. Nyt vaan Geradeaus. Mutta ei. Tätä pitää vatvoa. Pitää päivitellä, ja hämmästellä. Ja heti itkeä sitä, että naisia kuitenkin kustiin linssiin, eikä heille annettu niitä PAINAVIA salkkuja. No annettiinhan. Se, että vaan valtiovarainministerin tai kauppa- ja teollisuusministerin salkut olisivat painavia, on jotain äijien propagandaa. Opetusministeri päättää kansakunnan tulevaisuuden mahdollisuuksista, sosiaali- ja terveysministerillä on suuri budjettivalta ja ympäristöministerin pöydällä on esim. energia-asioita. Me ollaan sitä mieltä että nuo eivät ole kovia salkkuja, siksi että meille on sanottu etteivät ne ole kovia salkkuja. Musta opetus- tai ympäristöministeri on helvetin kovia.

Ja mitä tää uutisointi oikein on?! Tämän päivän Iltasanomissa on aukeama jonka peittää kuva jossa Matti Vanhanen seisoo etualalla, ja hänen takanaan kaikki naisministerit (miksi muuten naisministerit ovat aina naisministereitä mutta miehet eivät ole miesministereitä. Mä aion ruveta puhumaan heistä miesministereinä. Joo.) rivissä. Alla lukee isolla MATIN ENKELIT. Are you kidding? Matin enkelit? Nää ovat valtioneuvoksia, eivät mitään tv-kissoja jotka hyppäävät pää edellä rikosselvittelyyn kun miespääministeri Matti käskee.

Ja sitten heti tehtävä uudelle opetusministerille. Iisalmen kouluruoassa näyttäisi olevan parantamisen varaa.Taitaa olla parantamisen varaa myös STM:llä, ei tämä ole ollenkaan sopiva vaihtoehto vanhushoidolle. Vai onko tämä loppusijoitusta?Ja sitten pieni ilmoitus Skogåshallenin uimahallista ruotsista.Eipä kestä, Skogås.

10 Comments:

 • At 9:19 AM, Anonymous Anonymous said…

  Eilisen Bangkok Postissa oli saman suuntaista uutisointia Suomen uudesta hallituksesta, "Matti And His Angels".

   
 • At 12:38 PM, Anonymous Anonymous said…

  Matin enkelit!? *pyörittelee silmiään* Toivottavasti jossain lehdessä herra pääministeri poseeraa miesministerien kanssa otsikolla Matin könsikkäät.

   
 • At 1:26 PM, Anonymous Anonymous said…

  Mistä noi kuvat on lähtöisin? Ois korrektia mainita lähde, elleivät sitten oo itse ottamias. Hauskoja joka tapauksessa!!! :D

   
 • At 10:10 PM, Blogger hna said…

  Itsellä on ollut pitkään jo projektina kutsua kaikkia miehiä mies-etuliitteellä (miesautoilija, mieskuski, miespoliisi, mieslääkäri, miestarjoilija, miesasiakas, miesjohtaja, mieshallituksenpuheenjohtaja, miespoliisi jne.), mutta se on vähän jäänyt. Pyrin siis puhumaan kaiksita (myös siis naisista) vaan: poliisi, johtaja, kuski.

  Etuliitteeksi voi lisätä: pälsi, dorka, hullu tmv.

  Mutta joo. Ministereitä ei kait (tai siis mistä MÄ tiedän) ole ihan turhia. Jos on niin voisiko sellaisen ministeriön lopettaa?! Nehän saa kuitenkin ihan tolkutonta palkkaa.

  Allekirjoittaneesta mm. opetusministerin pesti on ihan tolkuttoman merkittävä, koska siinä hommassa pääsee vaikuttamaan konkreettisesti tulevaisuuteen ja maan kehitykseen. Opetuksessa on Suomen tulevaisuus!

   
 • At 10:13 PM, Blogger hna said…

  Ai nin. Mä KUALISIN, jos mua nimiteltäisiin Matin enkeliksi! Toi on kunnianloukkaus! Miesministerit pitää rinnastaa jotenkin kans, alentavasti sitten.

  Ja eikö uudesta hallituksesta muuta jotkut saa irti kuin ton? Onko juornalismi kuollut?

   
 • At 11:58 AM, Anonymous Ylitarkastaja said…

  Sanomalehti The Scotsman uutisoi Suomen uudesta hallituksesta tällä otsikolla: "The country where corridors of power echo to sound of stilettos". HOW appalling is that????

  Suomessa tutkijaprofessorit arvioivat "naisten nostamista hallitukseen hyvänä pr-temppuna, joka naisasian kannalta on kuitenkin vähäinen painavien salkkujen mennessä miehille".
  PR-temppu? Naisten nostaminen? Miehet valitaan ahllitukseen, naiset armosta nostetaan?

  Justiinsa.

   
 • At 2:22 PM, Anonymous Helen said…

  Hyvä idea tuo "miesministerit". Etenkin kun ne miehet ovat hallituksesta vielä vähemmistösukupuolikin, niin on pelkästään informatiivista mainita erikseen jos joskus kyseessä onkin "miesministeri", sillä lapsetkin jo tietää että ministerit ja presidentit Suomessa ovat pääsääntöisesti naisia!

   
 • At 6:21 PM, Anonymous Niina said…

  Näin Iisalmelaisena voin sanoa että kouluruuassa on oikeasti parantamisen vara.

   
 • At 9:00 AM, Anonymous Anonymous said…

  Aivan loistavat kommentit "naisministereistä". Ja jos oikeasti olisi olemassa jotain kevyitä salkkuja, niin tuskimpa niitä ministeriöitäkään jaksettaisiin kauaa katsella. Tuohon naisten "armosta" ministereiksi nostamiseen en edes viitsi sanoa mitään...

   
 • At 2:33 PM, Anonymous Anonymous said…

  Noiden nimittelyjen kanssa on oltava kieli (kehon osa) keskellä suuta (samoin) jos aikoo olla vähääkään miespoliittisesti naiskorrekti.

  Suomensuomalainen miesihminen

   

Post a Comment

<< Home