LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, April 20, 2007

The End

Kuka, Mitä, Häh? loppui. Eilen oli viimeinen lähetys. Näin kirjoittaa Nelonen tiedotteessaan tänään:

"Nelosen Kuka, mitä, häh? -keskusteluohjelman viimeinen jakso nähtiin eilen 19.4. Ohjelma lopetettiin, koska se ei saavuttanut sille asetettuja katsojalukutavoitteita. Mikko Silvennoisen juontaman Kuka, mitä, häh? -ohjelman tavoitteena oli olla tuore ja rohkea keskusteluohjelma, jossa ajankohtaisia aiheita käsittelevät kutsuttujen vieraiden lisäksi viisi vakiokeskustelijaa.”

Oli ihan huippuhauskaa tehdä ohjelmaa. Me ollaan sovittu Pirjon, Riikan, Juhan, Markon ja Mikon kanssa, että me jatketaan keskusteluiltoja – nyt vaan ilman kameroita. Se voi olla hauskempaa, ei tarvitse varoa kiroilua tai sikahuonoja juttuja.

Mikko Silvennoinen kirjoittaa KMH-blogissa näin: "Olen pettynyt. Ymmärrän kanavan päätöksen, sillä olen itsekin töissä kanavalla tuottajana kansainvälisellä osastolla. Katsojaluvut olivat liian pienet. Selitykseksi ei vain riitä, että lähetyksemme saivat vastaansa vaaliväittelyn, Idols-tuloslähetyksen, viikon ohjelmatauon ja myöhästyneen aloitusajan venyneen SM-lätkäottelun vuoksi. Katsojat eivät ehtineet löytää ohjelmaamme.
Toki minua rehellisesti sanottuna vituttaa, että tv-bisnes on nykyisin sellaista, ettei armoa eikä aikaa anneta. Katsojalukumme olivat nousujohteiset ja kanavalta ei KMH:n aikaan lähdetty poiskaan. Semmosta tää nyt vaan on.

No niin, so kann es gehen. Uuteen nousuun. Huomenna Lahteen juontamaan NRJ-konserttia.

27 Comments:

 • At 12:19 PM, Anonymous Anonymous said…

  Höh, mä ainakin katoin seurasin kmh:ta

   
 • At 1:01 PM, Anonymous Anonymous said…

  Eikä! Mä just eilen löysin koko ohjelman ja pidin siitä ihan älyttömästi. Elämä on epäreilua :(

   
 • At 1:37 PM, Anonymous Anonymous said…

  Ihme juttu, toissakertana katsoin ensimmäisen kerran ja pidin siitä todella paljon. Eilen sitten unohdin katsoa, ja nyt on enää myöhäistä nähdä sitä ollenkaan :(

   
 • At 2:25 PM, Anonymous Anonymous said…

  Höh todellakin, just eilen ajattelin että pitkästä aikaa mielenkiintoinen ja hauska keskusteluohjelma!

   
 • At 2:46 PM, Blogger Oblomov jr. said…

  KMH:n pieni katsojamäärä vahvistaa hypoteesiani siitä, että niin Nelosen kuin MTV3:nkin katsojille
  suunnatut ohjelmat on räätälöitävä vastaamaan 13 vee teinix-tytön älyn- lahjoja.

   
 • At 3:05 PM, Anonymous pimpulapampulapaimenkoira said…

  Sääli. Mulla oli just tuo, että en oikein tiennyt ohjelman esitysaikoja ja päivää. Sitä olisi pitänyt mainostaa enemmän. Vaikeahan sarjaa on Suomeen lanseerata, jos mainostus on pielessä.

   
 • At 3:11 PM, Anonymous Anonymous said…

  Minä en ainakaan ehtinyt löytää ohjelmaa! Tai löysin sen mutta hukkasin eli unohdin... Eilisen jakson muistin viimein nauhoittaa ja nytkö se sitten olikin viimeinen!? Voi räkä.

   
 • At 4:27 PM, Anonymous tepz said…

  Eikä! Oon ehkä ihan vitun hajalla. Suomen mielenkiintoisimmat nuoret ihmiset eivät enää valloitakaan mun olohuonettani joka torstai. Millä verukkeella mä nyt lähden torstaisin aiemmin töistä?

   
 • At 4:49 PM, Anonymous Anonymous said…

  Tosi kurjaa, kun KMH loppui... Olitte mun mielestä ihan huippuja! :)

   
 • At 5:24 PM, Anonymous Anonymous said…

  Blaah! Eilen just viimeks ajattelin, että vihdoinkin keskusteluohjelma, joka puhuttelee mua ja jossa keskustellaan niistä asioista, joita itsekin päivittäin mietin. Ohjelmassa oli hyvä konsepti sekä hyvä kemia vakiovieraiden ja juontajan kesken. Itse luin ohjelmasta tästä blogista, joten ehkä Nelosella olisi ollut mainonnassa KMH:n suhteen parantamista.

   
 • At 6:37 PM, Anonymous Anonymous said…

  Täh, mäkin kerkesin kattoo ohjelmasta vaan viimeset kaks jaksoo, ja siihenkö se sitten jää? :(

   
 • At 9:12 PM, Anonymous Anonymous said…

  Haloo nelonen! Ainoa paikka missä ohjelmasta kuulin oli tää Lotan blogi!!!! Olisikohan kanavankin kannattanut mainosta...kanske!?

  En ehtinyt seuraamaan ohjelmaa, kun löysin sen liian myöhään. Tarkoitus oli, nyt on sit vain vitutus! Paska nelonen!

   
 • At 11:38 PM, Blogger Lotta said…

  Huh, mikä palauteryöppy. Ihanaa että tykkäsitte, mekin tykättiin. Kiitokset, ootte kultaisia.

   
 • At 11:45 PM, Anonymous Anonymous said…

  voi PERSE. Teiän ohjelma oli ihan huippu ja joka iikka teistä vakio vieraista on todella fiksuja ja hauskoja sekä jalat maan pinnalla olevia. Jatka kuitenki login pitämistä, Oulun likka kannattaa:)

   
 • At 1:37 AM, Anonymous Heidi said…

  http://www.adressit.com/kmh

  Adressi jottei sarja loppuisi. nelonen oli liian kärsimätön. uskon että katsojakuntaa olisi kertynyt

   
 • At 8:44 AM, Anonymous Anonymous said…

  Katsoin ohjelman viimeisimmän jakson ja ei kyllä ihmeemmin vakuuttanut. Mikko nyt on tottunut tv-esiintyjä ja dominoi keskustelua. Riikka vaikutti aika mielenkiinnottomalta - vaikka sanallinen ilmaisu on hänellä sisällöllisesti hyvä niin ulosanto aika kehno. Ja Lotta...katsele vähän esiintymisiäsi ja ota opiksesi. Aika usein raavit kaulaa, muikistelet suuta tai tuijotat katonrajaan. Telkkarissa näyttää aika ankeelta. Radiossa olet taas loistava.

   
 • At 12:26 PM, Anonymous tuitu said…

  Kerrankin kun on töiden lomassa aikaa surffailen blogeja läpi ja ystäväni suosituksesa tulin kurkkaamaan tänne. Olin itse erittäin hämmästynyt ja pettynyt ohjelman kohtalosta koska kerrankin suomeen oli saatu HYVÄ talkshow! Kiitos kuitenkin niistä mitä saitte tehdä!

   
 • At 1:17 PM, Anonymous Anonymous said…

  Eilen katastelin vikan jakson nauhalta. Tätä lisää, mä tykkäsin.

  Mutta paljonko ymmärsit Riikan kirja-analyyseistä? (muuta kuin masturbaatio-osan)

   
 • At 8:44 PM, Anonymous Anonymous said…

  KHM ois kaivannu pientä viilausta. Ohjelmassa ongelmana oli mun mielestä se, että aiheita juostiin liikaa läpi. Hyviä vieraita, mielenkiintoisia aiheita - mutta niitä raavittiin vain pinnalta. Vähemmän aiheita, syvempää keskustelua.

  Lisäksi mietin, että keskustelijoita oli ehkä liikaa. Kun Suhonen dominoi keskustelua, muut vaikuttivat pitkästyvän.

  Ja lavastus oli aivan järkyttävän kamala: nukkekoti, jossa nuket istuivat. Todella mielenkiintoista katsottavaa...

   
 • At 8:45 PM, Anonymous Anonymous said…

  Edelliseen viitaten siis KMH eikä KHM...

   
 • At 6:54 PM, Anonymous Anonymous said…

  Musta KMH vaikutti työhaastattelulta, kun vakiotyypit kyselivät vuorotellen vieraalta kysymyksiä. Esim. Ari Koivuselta kysyttiin "mitä olet tehnyt ennen Idols-uraa?" ja "missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?".

   
 • At 7:08 PM, Blogger  said…

  Höh mä ehdin kattoa vaan yhden jakson kun se tuli mulle hieman liian myöhään, enkä tiennyt uusinnoista. Olisin kyllä kattonut jos olisi jatkunut.

   
 • At 10:44 AM, Anonymous Aija Salo said…

  Ääh, tosi harmi, että ohjelma pistettiin ikuiseen pakettiin! Oli ilmeisesti liian vaikeita (lue: älykkäitä) ihmisiä studiossa. Vaikka kauniita olivatkin. Pornotähden vierailua en tosin ihan ymmärtänyt.

   
 • At 12:54 AM, Anonymous Koo said…

  Sua olisin mielelläni katellut ja kuunnellut töllössä, mutta Riikka Pulkkista, joka Linnanmäen Lintsiburgeri-ajoistaan lähtien hässi ystäväni kihlattua kolme vuotta, en niinkään. Nimimerkillä kyseisenkin esikoiskirjailijan turhan vähissä vaatteissa tämän kyseisen pariskunnan asunnossa nähneenä..

   
 • At 2:09 AM, Anonymous Anonymous said…

  Onko gummeruslaiset guerrilloina rakentamassa taiteilijamyyttiä jo blogien kommenttiosastojen tasolla? Viitaten edelliseen viestiin... Nykyään kyllä todella julkaistaan kirjailijoita, ei kirjoja.

   
 • At 9:48 PM, Anonymous edellinen kommentoija ;) said…

  Muah, olisikin gummerrus. Tosta on jopa kuvamateriaalia, mutta eräät meistä ei halua pärstäänsä seiskaan. Siltikään en voi luvata, etteikö kyseinen juttu sinne joskus vielä päätyisi :D

   
 • At 11:07 AM, Anonymous Anonymous said…

  :( olen myös todella pettynyt.

  love Cristal

   

Post a Comment

<< Home