LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, March 30, 2007

Euroviisu ja vihalista

Haluatteko kuulla mun asiantuntijakommentit euroviisukilpailijoista? Mut valittiin Suomen euroviisuesikatseluraatiin. Ohjelma tulee Kakkoselta lauantaina 7.4. Mun suosikki taitaa olla Israel, siksi että se on niin uskomaton sekamelska kaikkia eri musagenrejä, josta tulee jotenkin todella ihastuttava kappale. Mun toinen suosikki on Englanti, mutta se voi olla että heidät diskataan. Englannin esitys on niin uskomattoman huono, että sitä on pakko rakastaa. Voi kuitenkin olla että se diskataan, sillä biisi vaikuttaa olevan kopio Pandoran biisistä. Voit kuulla Englannin biisin täältä, ja Pandoran täältä, mutta varaudu siihen, että Englannin esityksessä menettää todella paljon ellei näe videota.

Mä sain ihan kicksit tästä, vaikken ole kauheasti seurannut euroviisuja ennen. Pakko katsoa tänä vuonna. Ja ehkä pitää kisastudio. Jossa on fläppitaulu, ja omat pistelaskut. Ja pitkäveto. Tässä mun:

1. Israel
2. Belgia
3. Georgia

Itse asiassa tuo ei kyllä ole ollenkaan mikään pitkävetolista, vaan lista siitä kenet mä haluaisin voittavan. Ai niin, ja Suomi tietty. Noin on varmaan pakko sanoa, muuten tulee maanpetospoliisi sakottamaan.

Bonuksena suosittelen Ukrainaa ja Englantia. Espanjan ehdokas on vähän niin kuin Il Divo lapsille. Ihanan sööttejä poikia. Mä varasin sen jolla on lävistys leuassa. Kroatia kannattaa tsekata, koska se on niin käsittämättömän huono. Siis oikeasti huono, eikä hassusti ja hullusti huono kuten Englanti.

Ai niin, ja kuvitelkaa päässänne, jos Borat ja Günther saisivat lapsen, miltä näyttäisi se? Se näyttäisi ihan Albanian euroviisuedustajalta.

Mun tän hetken vihalista:

- Riekalekalkkuna. Kenen mielestä tämä voi olla hyvä tuote?! Tarkoitan niitä kalkkunaviipaleita jotka ovat ihan ohuenohuita, ja ne on vaan survottu kauheaan myttyyn niin, ettei sieltä pysty irrottamaan yhtä siivua fiksusti. Ja jos paketti on yhteisökäytössä, kuten esim. työpaikalla, niin tietää että siellä on vaikka mitkä näpit käyneet irrottamassa niitä riekaleita. Eikä niitä voi irrottaa, ottamatta koko mytyn käteen. Oksennus.
- Bussi 23. Miksi yksi HKL:n busseista elää täysin omassa aikavyöhykkeessään, ja lähtee päättäriltä miten sattuu. Se menee sitä paitsi ihan liian harvoin, vaikka se on ainoa bussi joka menee keskustasta Isolle Pajalle. Miksi Yleläiset ja Maikkarilaiset eivät ole lähteneet barrikaadeille! Teitä sorretaan! Ei se ole ihmisen elämää, että joutuu valtaosa päivästään käyttämään bussien odotteluun. Muuten bussilla-ajon voisi suunnitella, mutta 23:n kanssa se on täysin hasardia, koska se ajelee just silloin kun siltä itseltään niin tuntuu.
- Katupöly Ei tätä tarvii selittää. Yäk.

Mikä on vihalistan vastakohta? Eli siis hyvislista? Hyvislistallakin on vaikka mitä.

- Loma Maanantaina itsehemmotteluloma. Huomasin ettei mun lomat missään vaiheessa ole ollut oikein lomailua (ei kesälomaa, syksyllä YK:n yleiskokous, pari päivää siellä täällä Pohjoismaiden Neuvoston kokouksissa, ja talviloma 24 h kampanjointia). Nyt siis ihanalle lomalle, jossa aion deletoida kaikki ajatukset jotka koskevat töitä tai vaaleja tai mitään arkista, ja keskittyä nautiskelemaan ihanasta kaupungin vilskeestä. Ja Starbucksin kahvista.
- Lentoyhtiön bonuspisteet Lennän menomatkan busineksessä, koska I’m worth it. Ja koska mulla oli pisteitä jotka oli menossa vanhaksi.

7 Comments:

 • At 12:22 PM, Anonymous mikko said…

  Israelia ei voi kannattaa, koska Israel on paha maa. Ei varsinkaan ei meriitillisistä syistä.

   
 • At 5:47 PM, Anonymous pippis said…

  Ihanaa!
  Sanavalmis ihminen kommentoimaan Viisuja jonkun höpöhöpömummon sijaan!
  Näytä niille! Anna palaa! Älä säästele! Lotasta Suomen Terry Wogan!

  Kerro Hanna-Marille terkkui Nykissä!

  (onko huutomerkkien käytölle jotain rajoituksia?)

   
 • At 9:08 PM, Anonymous Kesämaa said…

  Heheh.. Bussi 23:sta kirjoittamasti pätkä osui niin hyvin kohdalleen, että oli pakko kerrankin jättää oikein kommentti. :)

  Niin ja onnittelut raativalinnasta!

   
 • At 11:39 PM, Blogger hna said…

  Mutta oletko sä YouTubettanut Ukrainan viisubiisin? TAI katsonut Verkan muita biisejä?

  Siis todellakin: Let's speak dance!

  http://www.youtube.com/results?search_query=Verka+Serduchka&search=Search

  God Save The Eurovision Queens!

   
 • At 4:24 PM, Blogger od said…

  Voi LOL tota Englantia. :D

  Noiden biisien videoversiot voi katsoa ihan viisujen omilta sivuiltakin, rekisteröitymättä ja ilmaiseksi.
  http://www.yle.fi/eurovision/main.php?id=2776

   
 • At 6:58 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kävin kuuntelee pätkät kaikista euroviisuista (pitäsköhän ihmisen keksiä itelleen elämä edes lauantaiksi??), ja olin kyllä positiivisesti yllätttynyt! Poissa oli kaikki ne eläkeikään ehtineet harmaapäiset ukot tylsine balladeineen ja lyhyessä minarissa hytkytyt diskoveisut. Toki joukossa on edelleen huonoakin musiikkia (tai siis makukysymyksiähän nämä ovat), mutta itse ainakin innostuin uuden sukupolven noususta. Omaksi suosikikseni kiri Belgia, jonka biisi soi nytkin kuulokkeissa =)

   
 • At 7:14 PM, Anonymous Anonymous said…

  Eijei, korjaus edelliseen - suosikkini on siis Itävalta! Toi Belgia ei siis oo kovinkaan kummoinen, en suosittele ajan tuhlausta siihen. Mutta muistakaa Itävalta =)

   

Post a Comment

<< Home