LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, March 20, 2007

2968

Uskomaton vaalivoitto. Ensin kunnallisvaalit, sitten suurin puolue eurovaaleissa, mahtava tulos pressanvaaleissa ja nyt 10 lisäpaikkaa eduskunnassa. Kansa on palannut Kokoomukseen.

Oma äänimäärä oli 2968. Tuhat vielä, ja oltaisiin oltu lähellä. Ahvenanmaalainen kaverini tosin käänsi sen niin, että sehän on lähes enemmän kuin Oolannissa on asukkaita. Track record Kokoomuksen helsinkiläisillä alle kolmekymppisillä naisilla on ollut viime vaaleissa puolet pienempi, eli hyvin meni. Ja kyllä se oikeasti nöyräksi vetää, että lähes 3000 ihmistä olisivat halunneet minut kansanedustajakseen. Täytyy vaan siirtyä vaikuttamaan yhteiskuntaan nyt toisin tavoin. Puolueella meni hyvin, ja oma äänimäärä oli lähtökohtiin nähden kohtuullinen, mutta nuorten tilanne harmittaa. Eduskuntaan valittiin kaksi alle 30-vuotiasta. Kyllä on pienten sukupolvien edut nyt turvattu, jee.

Duudssonit oli tänään haastattelussa, ja mä säilyin täysin vammoitta. Viime kerralla kävi paljon huonommin.

Menovinkki illaksi: Helsingissä Gloriassa rasisminvastainen konsertti. Esiintymässä mm. Mighty 44, Jonna, Illi ja Kapasiteettiyksikkö. Sisäänpääsy narikan hinnalla 1,5 €. Juontajina Jani Toivola ja Lotta Backlund (no kappas, kuinkas sattuikaan).

Aargh. Kohta vire on takaisin. Väitin ettei kampanja muuta esim. blogia tai mua, mutta paskan marjat. Oli todella vapauttavaa sunnuntai-iltana sanoa känniläiselle ördääjäkähmijälle ”anteeksi, mutta mitä v****a sä selität? Sä oot kännissä, mee johonkin muualle häiritsemään, mua ei nyt kiinnosta kuunnella sun känniurputusta.” Ahh, ihanaa tämä post-vaalivapautuminen. Kohta löytyy taas balanssi :)

7 Comments:

 • At 3:47 PM, Blogger laurakaura said…

  Onneksi olkoon Lotta kaikista äänistä joita sait, vaikka ne eivät tällä kertaa riittäneet eduskuntaan asti. Harmitti kovasti, etten ihan vielä ole äänestysiässä, muuten olisi ääneni mennyt sinulle!

   
 • At 4:24 PM, Anonymous Anonymous said…

  Onnea äänistä, onhan melkein 3000 ihmistä ihan mieletön määrä porukkaa! Ensi kerralla sitten uudestaan.

   
 • At 4:47 PM, Anonymous Anonymous said…

  3000 ääntä on mahtava määrä. Ajattele sitä niin, että jos laittaisit ne kaikki kerralla samaan saliin, niin pitäisi olla perhanan iso sali. Ja sit ku ne hurrais sulle, niin olis helkkarin iso meteli... ensi kerralla sitten.

   
 • At 9:29 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta, hienon kampanjan teit ja saamaasi äänimääräänkin voit varmasti olla tyytyväinen. Ota tavoitteeksesi ensi vaaleissa äänimäärän 1,5 kertaistaminen, niin eiköhän sillä jo Arkadianmäelle mennä ;)

   
 • At 11:07 PM, Blogger ZePanda said…

  Lotta, kokkarien voitto on takuuvarmana sun ansiota :) että siitä voit lähtee.

  Eiku hyvä show, hyvä kamppis ja nyt välillä sitten tehdään muuta taas. Onha sulla noita vaikutuskanavia, ja tällä hetkellä olet ilmeisesti Suomen ainoa hömppäjulkkis, jolla on myös kunnon luottamustehtävää, koulutusta ja järjellistä sanomaa takanasi ja mukanasi. Ainutlaatuinen asema. Osaat jo käyttääkin sitä, mutta mieti vielä josko päämääriä ja strategioita.. miten niputat osamisesi, mihin elämässä pyrit ja millä keinoin?

   
 • At 11:13 AM, Anonymous Anonymous said…

  Isot onnittelut hienosta vaalityöstä ja suuresta äänimäärästä!

  Haluan yhtyä huoleesi nuorten vähäisestä määrästä eduskunnassa. Olisin niin mielellään nähnyt sinut eduskunnassa, koska olet samana vuonna syntynyt akateeminen nuori nainen kuten minäkin.

  Ensi kerralla tuplaat äänipotin!

  terv. Elina

   
 • At 2:42 PM, Blogger Harri Sieppi said…

  Teit hienon kampanjan ja sait hyvän äänipotin, ensi kerralla olet läpi :) Tsemppiä ja jaksamista! -Harri

   

Post a Comment

<< Home