LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, March 03, 2007

Uusi kapteeni

Uutisvuodon tunnari pärähtää käyntiin. Jännitys tiivistyy. Kuka on maaliskuun kapteeni? Alkusketsit alkavat. Punchlinen kohdalla kuuluu tuttua naurua. Onko se… Voisiko se olla… Kyllä, sen on pakko olla… Stan Saanila! Tietenkin! Miten mulla ei ollut edes käynyt mielessä, että täydellinen toinen kapteeni Uutisvuotoon on Stan Saanila. Mun mielipide on, että Stan Saanila on Suomen Hauskin Mies. Koko ajan. Stanin ajatusmaailma on niin nopea ja kieroutunut, etten keksi toista hänen vertaistaan. Ja kukapa voisi vastustaa sitä naurua?

Tänään kiersimme Myllypurossa, Kontulassa, Mellunmäessä ja Itäkeskuksessa. Erikan, Ellin ja mamman kanssa jaoimme noin ziljardi esitettä (aika paljon).

Huomenna menen Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen Euroviisu-Talkshow'n vieraaksi DTM:aan. Ensin siellä (tietysti) katsotaan Tanssii Tähtien Kanssa, ja sitten alkaa ohjelma. Mä en ollut mitenkään ihmeen liekeissäni tanssi-tosi-tv:stä viime kaudella, mutta nyt taidan katsoa ainakin siihen asti, kunnes Roman Schatz putoaa. Pitkävetoa voittajasta? Salee taas joku tosi tylsä. Olisi mahtavaa jos vaikka Mariko tai Roman S. voittaisivat. Tai vaikka Eppu Salminen. Tylsää jos sen voittaa vaikka Jani Sievinen.

Ja nyt jo rakkaat kiitokset kaikille irc-gallerian jäsenille jotka ovat mua siellä äänestäneet. Lauantain Hesari kirjoittaa: "IRC-Gallerian ääniharavien kärki on muutenkin varsin miehinen. Yli sadan äänen tulokseen oli perjantai-iltapäivänä päässyt vain yksi naisehdokas, stand up -koomikkonakin tunnettu Lotta Backlund (kok) Helsingistä."

10 Comments:

 • At 11:31 PM, Anonymous Anonymous said…

  Miten kymiläiset voi äänestää teikäläistä?

   
 • At 11:38 PM, Blogger Lotta said…

  No ei oikein mitenkään, ellei supervikkelästi muuta Helsinkiin. Tosin sekään ei vissiin taida enää auttaa... En ole ihan varma tästä käytännöstä, mutta luulisin että helsinkiläisiksi äänestäjiksi rekisteröityvät ne jotka vuodenvaihteessa (?) (tai muuna tiettynä ajankohtana) asuvat kirjojensa mukaan Helsingissä. Äääh. Tietääkö joku tarkemmat speksit? KVG, tiedän...

   
 • At 1:10 AM, Anonymous Tursas said…

  Kymiläiset voivat äänestää Lottaa sitten seuraavissa vaaleissa. :-) Nimittäin kirjat olisi pitänyt siirtää jo toissa kuussa Helsinkiin.

  Netissä on sen sijaan vielä menossa ties mitä IRC- ja Kristallipallo-äänestyksiä, joissa voi kannattaa minkämaakuntalaista ehdokasta tahansa. Ja kuten huomasimme, media noteeraa noitakin äänestyksiä. Voittajan kelkassa on kiva olla, joten www-voitoilla voi olla merkitystä äänestyspäivänäkin.

   
 • At 11:36 AM, Anonymous Anonymous said…

  No mä annan sitte tällee virtuaalisesti hatun noston ja ääneni sulle. :)
  Toivottavasti pääset!

  ...ja kyllä mä vielä joku kaunis päivä stadilaistun... :D

  T:Sama anonymous ku tossa ekassakin

   
 • At 3:04 PM, Anonymous Anonymous said…

  Irc-gallerian vaalikone on muutenkin hyvin Lotta-myönteinen :) Kokoomuslaisista koko Suomessa edelläsi on vaan Sale :) Tämä siis kun otetaan vain täysi-ikäisten äänet :)

   
 • At 9:09 PM, Anonymous minerva said…

  Se Stan oli loistava! Ja se nauru myös. Pakko kattoa kaikki tän kuun Uutisvuodot. Ne edelliset kapteenit on ollu... no, helvetin tylsiä.

   
 • At 10:37 AM, Anonymous Anonymous said…

  Onko mitään enää tehtävissä seuraavan hallituksen aikana viina/viinipullojen etikettivaroitus -sekoilulle? Vihaksi pistää kun ajattelee koko asiaa! Kenetköhän ajattelevat silläkin pelastavansa? Ei taida olla ihan loppuun asti mietitty juttu taaskaan...

   
 • At 11:08 AM, Blogger Lotta said…

  No periaatteessahan eduskunta on suvereeni, ja voi säätä lakeja (myös uusiksi), mutta yleensä kai halu kumota edellisen eduskunnan tekemiä päätöksiä. Tuon päätöksen kyllä tosin saisikin muuttaa...

   
 • At 7:42 AM, Anonymous Anonymous said…

  Mun täytyy nyt kyllä sulle tämä kertoa... olen äänestänyt jo, mutta tämä olisi voinut muuttaa mieltäni...

  Oltiin kavereiden kanssa tulossa Luxiin kuuntelemaan sua ja muita kokoomuksen nuoria ehdokkaita. Jono oli aivan tajuton, ulkona oli kylmä, mutta silti jonotimme.

  Sitten tuli sinun vaaliavustajasi siihen jakamaan esitteitäsi ja I love Lotta -rintamerkkejä sekä kondomeja.

  Eräälle tytölle avustajasi tiuskasi että "olet niin myrtsin näköinen etten anna sulle mitään. Kondomia ainakaan kun et sä tuu sitä tartte, et tuu saamaan koskaan!"

  Kavereideni kanssa ihmettelimme avustajasi käytöstä. Erotteletteko te tosiaan kannattajat ulkonäön perusteella tai sen perusteella että joku ei ole iloisen näköinen kun jonottaa kylmässä... snadia dissausta sanoisin!!!!!

  -Sasha

   
 • At 2:25 PM, Blogger Lotta said…

  Moi,

  pahoitteluni tuosta käytöksestä. Eiköhän se ole sanottu ennemmin vitsinä, kyllä koko tiimi tietää että äänestäjille ei vittuilla. Pahoitteluni ettei huumori ihan tullut läpi, oon ihan varma ettei heistä kukaan mitään pahaa kellekään tarkoita. Etenkään ulkonäön perusteella ei karsita, ei ole ehdokaskaan missi! ;)

   

Post a Comment

<< Home