LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, March 01, 2007

Karpo diem - Tartu karpoon

Tulin kotiin, ja taloni edessä olevassa autossa istui mies. Huolestuin. Mies oli ihan Karpon näköinen. Kuulin jo päässäni äänen: ”Olenksmä ymmärtänyt oikein, että te, ehdokas Backlund, olette jakaneet luvatta vaalipropagandaa yliopiston alueella?”. Ei se onneksi ollut Karpo. Eikä me edes oltu yliopiston alueella. Lähinnä siksi että meidät ajettiin heti pois.

Olin ihanien tiimiläisteni Miikan ja Hanna-Marin kanssa diilaamassa brosyyria Porthanian ulkopuolella. Hyvin vikkelään vihaisen näköinen vartija ajoi meidät pois. Me toteltiin, koska mä kunnioitan auktoriteettejä. Etenkin jos niillä on pippurisumutetta tai muuta.

Onkohan usein yliopistolla niin tilanne päällä, että vartijan on pakko ryhtyä tositoimiin? Jos joku vaikka pöllii jonkun muistiinpanot, tai kiilaa kahvilajonossa. Tai joku ehdokas tulee syytämään propagandaa.

Sillä aikaa kun media pohtii Jyrki vs. Sauli-dilemmaa, niin Vihreiden Anna Mäkelä on edistyksellinen, ja Kokoomuksen puheenjohtajadebatissa jo paljon edellä.

Tapasin Annan Tulva lehden vaalipaneelissa, joka järjestettiin tiistaina. Maanantaina olin pääkaupunki-debatissa Sanomatalossa sekä Finlandssvensk Samlingin paneelissa G18:ssa. Eilen vuorossa oli Publicistförbundetin paneeli. Minä ja sedät pohdittiin YLE:n sisäistä tilannetta, digi-TV:tä, journalistista etiikkaa ja bloggaamista. Oli ihan mielenkiintoista kuulla muita viisaita, kokeneita (Claes Andersson, Jacob Söderman) panelisteja, mutta he kyllä puhuvat paljon. Ja pitkään. En ollut tavannut Jacob Södermania ennen. Huumorimies.

2 Comments:

 • At 6:49 PM, Anonymous Anonymous said…

  Oisit vaan älynnyt pysyä poissa Portsusta. Ei sua kukaan yliopisto-opiskelija äänestä, kun en osaa edes kirjoittaa...
  graduavaillevalmis ei todellakaan ole yhdyssana.

   
 • At 10:49 PM, Blogger Lotta said…

  Joo, ei gradua vaille valmis (tai graduavaillevalmis) ole edes sana.

   

Post a Comment

<< Home