LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, February 15, 2007

Kuka, Mitä, Häh?

Nyt tästä saa puhua, jee! 15.3. alkaen Nelosella singahtaa ruutuun uusi sarja, Kuka, Mitä, Häh?. Ohjelmaa juontaa Mikko Silvennoinen ja vakkariraatilaisina toimivat Riikka Pulkkinen, Marko Parkkinen, Juha Itkonen, Pirjo Suhonen ja Yours Truly - Lotta B. Älkää siis hätääntykö kun torstaisin ilmestyn kotiinne (Huom! EN fyysisesti. Valitettavasti. Tulisin mielelläni. Mutta onko näkynyt kutsua?!? Phyh. Ei).

KMH:ta voisi luonnehtia kaikenmaailmankommentointiohjelmaksi. Puhetta riittää (Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa, ja Backlund puhuu enemmän kuin tuhat kuvaa, kuten entinen työkaverini kerran luonnehti) (Entinen, as in "I had to kill him and hide the body"-entinen) joka torstai suorassa lähetyksessä klo 22.00. Sarja alkaa 15.3 mutta ensimmäinen jakso on Lotaton, sillä Nelosen vaalikarenssi iskee minuun.

Mä kirjoitan nettikahvilassa koska aikataulu ei salli kotikäyntiä keskellä päivää. Mä tunnen itseni valtavan trendikkääksi. Bless M-Bar jossa saa polttaa tupakkaa samalla kun plärää tietokonetta. Sitä ei saa tehdä meillä kotona, paitsi joskus salaa, mutta silloin pitää sättiä itseään ja potea huonoa omatuntoa ja siitä tulee niin kamala itsensä kanssa riitely että mä huudan, tamppaan mielenosoituksellisesti makuuhuoneeseen, paiskaan oven kiinni ja sitten joudun lepyttelemään itseäni. Hulluuden ja karmivuuden raja on hiuksenhieno. I'm way past that line.

3 Comments:

 • At 7:55 PM, Anonymous Anonymous said…

  Whoaaaa!! Pakko kommentoida ihan ekaa kertaa, olen salaa seurannut juttujasi jo kauan. Ihanaa Lotta, sietäisit saada oman talkshown, sen verran koukuttunut olen jo blogiisi. Kerrassaan kivaa nähdä ja kuulla sua pian telkkarissa. Go Girl!

  Ps. Jos asuisin Helsingissä niin saisit ilmanmuuta ääneni, mutta ehkä sitten joskus pressanvaaleissa pääsen äänestämään sua myös täältä "maalta" ;-)

   
 • At 8:43 AM, Anonymous Lotta-fani said…

  Vau, hieno homma! Onneksi olkoon! Pitääpä pistää päivämäärä ylös kalenteriin että muistaa katsoa. Sun pitäisi kyllä saada ihan oma ohjelma, mutta eiköhän senkin aika vielä tule.

   
 • At 12:23 PM, Anonymous _wade said…

  Jee ens maanantaina pitääki istuu telkkarin ääreen sitte :)

   

Post a Comment

<< Home