LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, March 17, 2007

(The final?) Countdown

Jännitys tiivistyy. Huomenna näihin aikoihin kampanjointi rauhottuu, ja alkaa jännittäminen. Ei aavistustakaan miten käy. Harvoin uutta työpaikkaa hakee tällaisella spektaakkelilla. Näppärä tiimiläiseni Pete pykäsi myös hienot kyltit, nyt me näytetään osittain myös mielenosoittajilta. Mun sisäinen aktivisti pyrkii selkeästi ulos.

Mitä mieltä olette siitä että puolueet ovat päättäneet kampanjoida myös vaalipäivänä? Monet ovat sitä mieltä että silloin pitäisi olla vaalirauha, mutta ilmeisesti koska Ruotsissakin tehtiin näin, niin meilläkin tehdään. Mä en oikein tiedä vielä mieltä itse oon. Olisi ihana rauhottua vähän huomenna, mutta jos kaikki muutkin tekevät kampanjaa, niin kai sitten minäkin… Toi on tosin mun mielestä yleensä aika huono perustelu (”kun kaikki muutkin…”).

Kuudelta oon irc-gallerian suuressa vaalitentissä. Voi niitä pitää muuallakin kuin YLE:llä.

Jännää.

9 Comments:

 • At 11:40 PM, Anonymous Anonymous said…

  Moi Lotta,

  Äänestin sinua jo ennakkoon ja kovasti toivon, että pääset läpi!

  Huomenna selviää...

   
 • At 2:02 PM, Anonymous Wiik said…

  Ensiksi täytyy sanoa, että blogisi on loistava!! Mitä vaaleihin tulee, niin pidän sinua ihan varteenotettavana ehdokkaana. En kuitenkaan voi äänestää puoluetta, jossa on Lyly Rajalan kaltaisia äijä-änkyröitä, joiden on vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka eivät ole täsmälleen samanlaisia kuin he itse. En halua moisia ukkoja niin sanotusti kaupan päälle.

  Vallatkaa te liberaalimmat kokkarit puolue noilta gubbeilta, niin katsotaan sitten uudelleen. :)

   
 • At 2:43 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kävin äänestämässä Lottaa heti aamusta.

   
 • At 4:50 PM, Anonymous Anonymous said…

  Ja yksi ääni tuli sulle juuri Kalliosta!

   
 • At 5:18 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hei Lotta,

  kaveripiirissä suoritetun gallupin mukaan olet saanut useimpien äänen. Toivottavasti paikka eduskunnassa irtoaa.

   
 • At 11:59 PM, Anonymous Anna said…

  Moikka,

  Onnitteluni loistavasta äänisaaliista ja myötätuntoni niukahkosta rannallejäännistä - ensi kerralla sitten! Tulos on kuitenkin loistava, tätä virnettä ei naamalta hetkeen pyyhitä. :DDD

  Mutta, kertoisitko, miksi helvetissä suostut tekemään talkkaria Neloselle, joka kohtelee ehdokkaita kaksinaamaisesti? Sinut oli pistetty vaalikarenssiin, mutta Haaviston haastattelemisessa ei ollut moista ongelmaa?

   
 • At 8:45 PM, Blogger GLORIA said…

  Lotta moi,

  fan olen pahoillani ettet mennyt ihan läpi vaikka saaliis hieno olikin! Kokoomuksen menestys kyllä pyyhkii kaiken! ihan huikeaa!! Että onnea siitä :)

   
 • At 9:24 PM, Anonymous Anonymous said…

  Onnittelut Lotta hyvästä vaalituloksesta! Harmi, ettet mennyt läpi... mutta ei se paljosta ollut kiinni! Tästä on hyvä jatkaa politiikassa, seuraavissa vaaleissa uudestaan!

   
 • At 7:25 AM, Blogger Lotta said…

  Kiitokset kaikille :)

  Anna: Ei KMH sen kaksinaamaisempi ole kuin esim Uutisvuoto. Juontaja / vakioesiintyjä (Tabermann, Backlund) on karanteenissa, mutta ehdokkaita vierailee vieraan ominaisuudessa ohjelmassa. Niin se menee.

   

Post a Comment

<< Home