LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, April 13, 2007

Friday the 13th

Hallitusneuvottelut ovat alkaneet. Ne ovat vähän niin kuin golf: peli jonka jumala unohti. Neljäs valtiomahti, eli Raimo Sailas, on käynyt ojentamassa hallitusneuvotteluja siitä, että perintöveroa ei pidä alentaa, vaan alennukset pitää suunnata tuloverotukseen. No hyvä niin, mutta eivätkös kaikki puolueet olleet aika lailla yhtä mieltä vaalien alla siitä, että ainakin perintöveron alinta rajaa pitäisi nostaa? Saa nähdä, miten muna riittää.

Tänään on perjantai 13:s päivä. Päivä on saanut nimensä sen yhden kauhuelokuvan mukaan. So far, so good. En mä mihinkään tuollaiseen taikauskoon usko, tietenkään. (Kuuluisat viimeiset sanat). Wikipedia kertoo että amerikkalaiset yritykset menettävät keskimäärin 800-900 miljoonaa $ joka kerta kun tää päivä osuu kohdalle. Monet ihmiset eivät mm. suostu lentämään tänä päivänä. Mun mummo sanoo että perjantai 13 aina on ollut hänen onnenpäivänsä. Ehkä se periytyy. Ehkä I’m getting lucky tonight. Eihän sitä koskaan tiedä.

3 Comments:

 • At 12:42 PM, Anonymous Onna said…

  Kun työskentelee kunnan tai valtion palveluksessa, perjantai 13. on aina onnenpäivä. Palkkapäivä.

   
 • At 7:45 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hei, blogisi on nokkela ja hauska, esiintyjänä olet varsin riemastuttava joten tunnustan pitäväni persoonastasi ed.mainittujen perusteella puoluekannastasi huolimatta =)
  mutta nyt on kyllä pakko ihmetellä vaikka sitten tänne kommenttilodjuusi, että olipas sillä sinun puolueellasi kohtuullisen oudot ministerivalinnat kun niin sanotusti ihan täyspäisiäkin siitäkin sakista olisi kai löytynyt..

   
 • At 12:12 AM, Blogger Lotta said…

  Heh, juu, mä en noista mitään poliittista vastuuta kanna. Mutta jos YLE:n nettisivujen uutiset pitävät paikkansa, niin huomenna Väyskistä leivotaan ministeri myös. Siinä rinnalla on ulkoministeri-ike pientä.

   

Post a Comment

<< Home