LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, May 14, 2007

Lotta euroviisuihin!

Nyt on alkanut valtaisa Euroviisut 2008 -kampanja! Mulla on vahva visio siitä, että mä olisin hyvä euroviisuedustaja Suomelle ensi vuonna. Argumentit:
1) Viime vuonna Lordi, tänä vuonna Maria --> ulkonäkö ei millään tavalla ole enää tärkeää.
2) Viime vuonna Islantia Silvia Noth (siviiliammatti: koomikko) ja tänä vuonna Ukrainaa edusti Verka Serduchka (siviiliammatti: koomikko). Ensi vuonna Lotta Backlund (siviiliammatti: koomikko)???

Mä voin keksiä lisää argumentteja, jos nämä eivät vielä vakuuttaneet. Mä tähtään tietysti voittoon, mutta oon sitä mieltä, että joko pitää sijoittua top 3:een, tai sitten saada 0 pistettä. Siinä välissä ei ole mitään järkeä olla. Mä aion soittaa mm. Kojolle ja pyytää neuvoja.

Pieni mutka tuli matkaan, kun selvisi YLE:ltä, että he pyytävät artistiehdotukset suoraan levy-yhtiöiltä (jota mulla siis ei vielä ole). Tulee kiire. Aargh. Mutta tämä on hieno kampanja. Aion ehkä myös soittaa Rickard Herreylle.

Arvatkaa vaan repikö Serbian Jungner pelihousujaan lauantaina. Mistä helkkarista me nyt halli ja rahat johonkin schlagerkekkereihin rykästään? ajatteli hän. Ystävättäreni sanoja lainatakseni, mahtaa tulla hienot Borat-viisut.

8 Comments:

 • At 3:13 PM, Anonymous Heidi said…

  Kannatan! Herreysithän sua voi neuvoa, kun tunnet heidät ;)

   
 • At 3:34 PM, Anonymous JanneW said…

  No mutta jeah! Pistä astetta paremmaksi kuin tämä Ukrainen kimalteleva päästä(änseka)inen ja ota taustalle koko Puna-armeijan kuoro.

  Koska Euroviisujen suurin salaisuus ja salajuoni on oikeasti, etteivät seksuaalivähemmistöt pyöritä koko konseptia vaan mobiiliorientoituneet 3-8 -vuotiaat skidit ympäri vanhaa Varsovan liittoa, niin lavafokus ehdottomasti joko yksinkertaistettuun asu- tai hahmosuunnitteluun (vrt. happomuumit tai teletapit) tai sitten aivan överiin (vrt. Lordi ja Verka).

  Jotta sun poliittinen taustasi ei jää huomiotta, niin kannattaisi houkutella P. Lehtomäki vaikka vetämään taustat.

   
 • At 4:51 PM, Anonymous minna said…

  mä voin perustaa levy-yhtion ni saadaan homma pyörimään.

   
 • At 5:45 PM, Anonymous Anonymous said…

  Jätä Richard rauhaan. Mä näin sen ensin.

   
 • At 8:12 PM, Blogger Lotta said…

  Hei mahtavaa Minna! Olisi epätasa-arvoista jos levy-yhtiön koolla tai maineella (tai maineettomuudella) on väliä. Eli näillä mennään. Täydellistä.

  Ja anonyymi saa kyllä pitää Richardin itsellään, meidän suhde on täysin ammatillinen ;)

   
 • At 9:45 PM, Blogger Charmi said…

  Kyllä! Lotta viisuihin!

  Ja jotta tavoitteen toteutuminen varmistetaan, pitää aloittaa kunnon masinointi. täältä banneri omille sivuille. Joku voi tehdä sitten nettiaddressin vielä - ne on muotia... ;)

  [Tosin "Silvia Noth" (ehkä paras euroviisuilija ever - kun siis neiti Backlund ei ole vielä siellä ollut) kirjoitetaan "Silvía Nótt" tai kansainvälisesti "Silvia Night".]

   
 • At 7:56 AM, Anonymous Anonymous said…

  Susan Kuronen ois aika varteenotettava taustatanssija, ja eikös Tarja Halonenkin vedä napatanssia ihan sutjakasti?

  Kannattaa ehkä hakeutua kaikkien mahdollisten maitten karsintoihin, että on paremmat mahdollisuudet tulla valituksi edes jossain maassa.

   
 • At 7:40 PM, Anonymous Anonymous said…

  Itseasiassa Serbialla ei ole mitään hätäpäivää. Belgradista löytyy jopa yksi iso areena johon mahtuu jopa 20 000 katsojaa. Tosin tarina ei kerro sitä, että missä kunnossa areena on oikeasti. Rakennustyöt kun aloitettiin vuonna 1992 ja valmistuivat joskus 2000 ja risat.

   

Post a Comment

<< Home