LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, May 17, 2007

TV vihaa minua

Ihana vapaailta ihanan vapaapäivän päätteeksi. Kello on 19, parasta TV-katsomisaikaa, siis. Ja kun kerrankin on aikaa vaan maata telkkarin edessä, niin mitä sieltä tulee?
TV1: Puutarhurin ABC
TV2: Niklaksen Keittiössä
MTV3: Uutiset (jotka juuri olin katsonut Kakkoselta. Ja Ykköseltä.)
Nelonen: Food Club
SubTV: Mieheni on palkkionmetsästäjä

Eli jos en ole kotihengetär (tai puutarhahengetär), tai white trashia, niin mulle ei suunnata telkkarista mitään. Ja ketkä näitä kaikkia ruokaohjelmia oikein katsoo? Keskivertotorstaina tulee kuutisen kappaletta ruokaohjelmaa. Ehtiikö näitä edes kaikkia katsoa? Jos siis edes haluaisi. Why? Miksi kansa haluaa lifestyle-ohjelmia? Mä olen aina ollut mainstreamia ja ihan tyytyväinen tv-tarjontaan, ja nyt mä olen poikkeava. Aargh.

Voi näitä mun ongelmia.

Eilen vietimme HankBoobien vuosijuhlaa. Täytimme 5 vuotta. Herran vuonna 2003 olin ylioppilaskunnan puheenjohtaja, ja huomasin kuinka paljon akateemisia herraseuroja on olemassa. Miksi ei ollut naisseuraa? Miksi naiset eivät olleet järjestäytyneet hyvä sisko-verkostoiksi? En ole koskaan jaksanut olla pähkäilijä, vaan jos joku asia ottaa päähän, niin yritän tehdä asiaan muutoksen. Ja niin perustettiin HankBoobie; Eksklusiivinen naisseura, jonka jäsenet valitaan tarkoin. HankBoobieen ei missään tapauksessa pääse tulevat Tupperware-Hausfraut tai muut kunnianhimottomat push-over-prinsessat, vaan jäsenyyden nimenomainen vaatimus on se, että on mimmi jolla on munaa.

Joka vuosi uudet jäsenet joutuvat tulikasteeseen, ja kokonaisen päivän ajan he samoilevat ympäri kaupunkia, suorittaen tehtäviä, ja johtolankojen perusteella etsien rastia toisen jälkeen. Juhlavuoden kunniaksi muut jäsenet päättivät kuitenkin järjestää meille perustajajäsenille tällaisen päivän. Oli aivan käsittämättömän hauskaa!

Yksi tehtävämme oli kerätä adressi jollekin asialle joka on HankBoobien ideologiaa lähellä. Näin teimme.

”Olemme elävinämme tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, mutta naisen euro on vieläkin 80 centtiä. Niinpä me allekirjoittaneet vaadimmekin, että naisen drinkki tulevaisuudessa maksaa 80 % miehen drinkin hinnasta. Valtion tulee kompensoida ravintoloitsijalle ja panimoyrittäjälle välisumma. Tämä tulee nostaa tasa-arvotupossa korkeaimmaksi prioriteetiksi”.

Ette usko millainen hitti tämä vetoomus oli. Kaikki halusivat allekirjoittaa. Naiset siksi, että saisivat halvempaa alkoholia, miehet siksi että tulisi halvemmaksi tarjota drinkkejä naisille. Ja siksi että silloin olisi enemmän humalaisia tyttöjä, ja kaikki tietää että niiltä (meiltä) losaa helpommin.

3 Comments:

 • At 11:30 PM, Blogger Ulrika said…

  Hola, terveiset lukijaltasi Meksikosta!

  Mun mielestä samanlainen adressi, ja samasta syystä, pitäisi olla myös naisten hiustenleikkuun ja -värjäyksen puolesta. Siis kun naisethan pulittavat tuosta toimenpiteestä järjestäen miehiä enemmän. Tosin, tällainen adressi ei ehkä saisi ihan yhtä varauksetonta kannatusta...vaikea kuvitella, mikä lehmä niillä miehillä olisi ojassa, jotka sen allekirjoittaisivat.

  Kiva, että piristät päiviäni jutuillasi!

   
 • At 6:35 PM, Anonymous Anonymous said…

  olen eri mieltä ruokaohjelmista :esim. tv2:sen matkapassi on aivan vietävän hyvä ruoka&matkusteluohjelma (ei pelkästään ihanan juontajan vuoksi). yllätyin kun aloin katsomaan kys. tv-sarjaa, varsinkin omasta inhosta kaikkia nelosen lifestyle ohjelmia kohtaan... http://www.telkku.com/tiedot?oid=23694096

   
 • At 1:49 AM, Anonymous Anonymous said…

  Noista ruokaohjelmistahan kyllä Nigellan Pidot on ihan ehdoton, ihan sama mitä moskaa se tekisi (sitä se usein tekeekin) jaksaa tätä "keittiöseireeniä" kuten Sampo usein spiikkaa katsella kun niin viekoittelevasti kokkailee. Sais Nigella jo palailla takas ruutuun!

   

Post a Comment

<< Home