LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, May 25, 2007

Pool party

Alhaalla on menossa pool party jota munkin pitäisi olla vetämässä mutta mä nukuin pommiin (viideltä iltapäivällä, aika noloa). Mutta koska oon nyt jo yli tunnin myöhässä, niin voin tähän samaa konkurssiin ottaa muutaman minuutin irti bloggaamiseen. Eilen illalla oltiin taas pubiryömimässä. Muistan ajan jolloin teimme ns. tyttöjen sikailureissuja etelään aivan jatkuvasti. Pohdin silloin ihan vakavissani että pitäisi lähteä kesäksi töihin esim. Magaluffiin, Mallorcalle. Vaikka sisäänheittäjäksi tai johonkin baariin töihin. Olisi pitänyt lähteä, olisi se varmaan kokemus ollut. NYT taas se ei houkuta yhteen. Siis täyskäännös on tapahtunut. Ei edes samanlaista jaksamista baarissa juoksemiseen löydy enää. Päättelen, että musta on ehkä tulossa vanha. Mutta hyvällä tavalla.

Ei niin, etteikö meillä eilen olisi ollut aivan käsittämättömän hauskaa. Oli. Strikers baarissa maksettiin 10 €, ja sitten sai juoda niin paljon kuin kerkesi tunnin ajan. Päättelin siellä, että juominen ehkä olisi nopeampaa, jos lasin saisi kokonaisena suuhun. Yllytin pojatkin mukaan.

3 Comments:

 • At 9:04 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hihii, eikö tuossa muodostu joku tyhjiö tms. ilmakupla, joka holahtaa kurkkuun juoman jälkeen? On testattava heti kun ehtii...

   
 • At 1:50 AM, Anonymous Yuli/Yules/Juli/Jules/Julia said…

  Voi Lotte, katsoin eka että suussasi olisi joku järkyttävän suuri mansikkavaahtokarkki jota oksennat siihen lasiin O__o.
  Mutta se olikin KIELI. Wie fantastisch.

   
 • At 1:51 AM, Anonymous Y/Y/J/J/J said…

  *VAIN kieli.
  Byhyy, meni hyvä vitsi pilalle ^^'.

   

Post a Comment

<< Home