LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, June 18, 2007

Häähumu

Harvinaisen kivuttomat häät pidettiin lauantaina (ei omat). Siitäkin huolimatta, että mua vaivaa kohtalaisen vahva hääaversio, niin täytyy sanoa että lauantaina en joutunut kohtuuttomasti kärsimään. Vihkiminen oli ihmisystävällinen, eli se kesti noin 20 minuuttia, ja yhtäkään virttä ei tarvinnut laulaa. Hääjuhlat oli mukavat, normaalit ja kaikin puolin hauskat ja sopivat.

Ihmiset aina sanovat että ”MEIDÄN häistä tulee niin erilaiset, me halutaan vaan että ne ovat hyvä bileet”. Ja sehän on ihan holtitonta kusetusta, koska ne ovat AINA samanlaisia, ei yhtään OMAN NÄKÖISIÄ, ja aina ihan HELVETIN tylsiä maailmanlopun leikkeineen ja pönötyksineen, tekopirteyksineen ja kiduttavine perinteineen (kuka vittu haluaa dyykkailla ympäri nurmikkoa morsiuskimpun perässä?? Eikö mulla ole enää ihmisarvoa?? Missä on Amnesty?!).

3 Comments:

 • At 11:59 AM, Blogger Zepander said…

  Mulla on käynyt vissiin säkä, olen käynyt kaikkiaan kolmissa häissä (ei omat, joo) ikinä, joista yhdetkään ei ole olleet sitä mitä ymmärrän tavallisilla häillä. On ollu hyvät bileet, ne kaikki! Kahdet heterot, yhdet homot.

   
 • At 2:28 PM, Anonymous Anonymous said…

  Meidän parisuhteen vakavin (ja oikeastaan ainoa) kiista onkin syntynyt siitä, että millaiset häät pidetään. Itse en haluaisi todellakaan niitä perinteisiä pönötysjuhlia (mieluummin vaikka maistraatissa pienen piirin kera) ja mies päinvastoin haluaa kaikki mummon pikkuserkutkin paikalle todistamaan morsiamen ryöstöä ja kakun leikkausta kopisevin kengin. Yök. Ei ehkä mennä naimisiin koskaan. Tai sitten molemmat voi pitää omat juhlat ;)

   
 • At 7:37 PM, Blogger hna said…

  Viime vuonna eräissä häissä ei enää voinut edes kohteliaisuudesta hymyillä sen "eestinkielisen" hääpuheen aikana. Se(kin) on NIIIIIIN syvältä ja niiiin EPÄhauska.

  On masokistisen sairasta katsoa (ylläripylläri) tv Kakkosella pyörivää Satuhäät tmv. ohjelmaa. Mutta onneksi joku muu pitää sellaisia juhlia, niin ei ainakaan ite ole sellainen ihminen. Jos tässäkin asia pitää olla joku kosminen tasapaino…

   

Post a Comment

<< Home