LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, June 12, 2007

auf Deutsch

Verdammt! Parvekeavajaiset eivät olleetkaan maailman helpoin juttu. Parvekeremontti oli jättänyt partsin lattialle sentin paksuisen paskakerroksen, joka piti siivota. Ja siivoaminen ei TODELLAKAAN ole mikään mun suosikkipuuha. Helvettiä se oli. Ostin tänään jopa mopin. Ensimmäistä kertaa elämässäni, ostin mopin. Onko noloa jos ostaa ensimmäisen moppinsa vasta 26-vuotiaana? Mä en tiedä mikä keskiverto mopinostoikä on.

Minä olen juhlistanut Helsinki-päivää ja parannellut sydänsurua käymällä terassilla (huom! KAHVILLA!), flirttailemassa saksalaisen pojan kanssa. Viereisestä pöydästä, tosin, mutta onhan sekin alku. Who knew, että hyvännäköisiä saksalaisiakin on? Mä olen päättänyt hankkia RTL-kanavan (jos ikinä saan aikaiseksi ostaa digiboksin, siis). Kun asuin Budapestissa, ainoat TV-kanavat jotka mulla näkyivät olivat saksalaiset Pro 7 ja RTL. Alussa oli käsittämättömän turhauttavaa kuunnella sitä kamalaa dubbausta, mutta hetken kuluttua siihen tottui. Ja se oikeasti auttaa kielenoppimisessa, ja osatun ylläpitämisessä. Ihminen on peruslaiska, ja opettaminen kannattaa aina piilottaa. Ja sehän kannattaa nimenomaan piilottaa sellaiseen kamalaan saksalaiseen sosiaalipornoon, jota jotkut heidän day-time-talk show’t esittävät. Hampaaton takatukkamies, hänen 400-kiloa painava vaimonsa ja heidän kahdeksan hulttiolasta asuvat sikolätissä: ”Ich mache nie sauber!”, heute nur auf die Oliver Geissen Show. Tai ehkä näin: Heute, auf das Famielengericht: Mein Onkel hat mein baby gestohlen – tai jotain. Ne on aika sairaita. Just hyvä. Toinen vaihtoehto olisi tietysti hankkia se saksalainen poikaystävä. Ehkä vähemmän sairasta. Toisaalta, se olisi saksalainen, eli mistä sen tietää.

4 Comments:

 • At 8:40 PM, Anonymous Aimo said…

  Saksalaisethan on ihan ok, vaikka ne ovatkin - niin no - saksalaisia.
  Toisaalta voit tehdä, kuten minä eli ota kuuma eteläafrikkalainen poikaystävä, jolla on saksalaiset sukujuuret. Kieliharjoitus ja kiihkeät maisemat samassa paketissa ;)

   
 • At 1:26 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hmm.. tässä oon lukenut näitä sun juttuja.. Ihan viihdyttäviä tarinoita. Säälin kuitenkin sinua. Vaikutat perus pintaliitäjä-wannabe-kaikessamukana-tyypiltä... Ja nuo ryyppyjutut ja kehuskelut ei oikeen naiselle sovi..

   
 • At 9:16 AM, Anonymous Anonymous said…

  ^hohhoijaa^
  taas tulee naisen roolitusta...

   
 • At 12:56 AM, Anonymous Anonymous said…

  "Who knew, että hyvännäköisiä saksalaisiakin on?" Kyllä niitä todellakin on, ja paljon! Omassakaan ei ole mitään valittamista.. ;)

   

Post a Comment

<< Home