LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, June 05, 2007

Parvekeavajaiset

Kävin eilen ostoksilla, ostamassa parvekekalusteita. Nyt alkaa suuri kevätsiivous ja sisustussirkus! Tosin noin mä olen sanonut myös viimeiset kuukaudet, enkä mitään ole saanut aikaiseksi, paitsi suuria sisustussuunnitelmia (jotka ovat toistensa kanssa täysin ristiriidassa, joten eivät kovinkaan toteuttamiskelpoisia noin niin kuin estetiikan näkökulmasta). Jos jollakulla on trendit ja sisustussilmä hallussa, niin vinkkejä saa laittaa. Olohuone pitää saada uuteen uskoon, ajattelin vaaleansinistä seinää. Ja huom! Ajattelin maalata ITSE. Kyllä! Ihan itse! Mä olen varma että mun sisältä löytyy remppareiska (ei kirjaimellisesti, pervot!), ja pieni pintaremontti tulee sujumaan kuin tanssi. Mä olen katsonut sen K-Raudan mainoksen missä ne tytöt remppaa, ja inspiroiduin. Mä olen NIIN mainoksen uhri.

Katsoin just Dirty Sanchez -leffan (siis ei mitään pervoa (tai no oikeastaa kyllä ihan sikapervoa, mutta ei pornoa), vaan sen Jackass tyyppisen nelikon leffa). Katsoin sen duunia varten (kyllä, tää on mun duunia!). Laskin kuinka monta kertaa sanon ääneen NEEEEJ (siis ääneen, yksin, kotona) leffan aikana. Tulos: 66. Mutta ihan sikahyvä leffa oli, tosin muhun kyllä uppoaa kaikki tuollainen sairas huumori aika hyvin. Leffan viimeinen paljastus/repliikki on parasta. Suosittelen. Tosin jos on yhtään heikkohermoisempi ihminen (ja ei esim. halua katsoa live-rasvanimua ja myöhemmin sitä kun ihminen JUO sitä rasvaimun jätettä!), niin kannattaa varmaan varustautua oksennuspussilla. Hilarious, oikeasti.

Huomenna Geneveen! Wuhuu!

2 Comments:

  • At 10:11 AM, Anonymous Anonymous said…

    Just mainoksen kuultuani mietin, KUKA oikeasti haluaisi nähdä tuon leffan ja MIKSI? No, tässä sain yhden vastauksen...

     
  • At 1:07 PM, Anonymous Anonymous said…

    Youtubessa on ylihauskoja klippejä remonttireiskasta ja apumies-arista. paras on ionit- pätkä- kannattaa katsoa, voi saada remppaamiseen uudenlaisen hauskan näkökulman :D

     

Post a Comment

<< Home