LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, August 06, 2006

Stepford-on-Espoo

Kuinka moni luuli että olin lähtenyt Juanesin kanssa kiertueelle kun ei ole kuulunut mitään? Mä oon ollut maailman laiskin bloggaaja. Ja kiireinen. Keskiviikkona oli Papperin toimitustapaaminen ja kesäjuhla Suvisaaristossa. Mikä on se kaupunginosa josta suuvisaaristo alkaa? En tiedä, mutta itse väittäisin että Stepford. Pelkkä bussimatka tän paikan läpi antoi saldoksi 15 sauvakävelijää, tusina pyöräilijää ja lenkkeilijää ja parisataa virheetöntä taloa. Kaikki oli aivan hiljaista, paitsi että ilmeisesti tiettyyn kellonaikaa jokaisen asukkaan on lähdettävä päätielle harrastamaan jonkunlaista urheilua. Niitä ihmisiä ei näkynyt missään muualla, ei pihoilla, sivuteillä tai taloissa, ainoastaan siinä tiellä. It was freaky. Uskon että siellä joku reppana on joutunut Truman Show – the Finland years – Tosi TV:n kohteeksi. Niin epätodelliselta se paikka vaikutti.

Perjantaina oli perinteinen Vinetto-ilta lapsuuden ystättärieni kanssa. Tapasta ja kaikki maailman viinit menivät yhdessä illassa. Illan loppusijoitusosoite oli tietysti Storyville. Meininki oli mahtava, vaikka bändi ei ollutkaan paras jota ikinä olen Storyvillessä nähnyt.

Ensi keskiviikkona loppuu stand up-loma, kun alkaa City-lehden Baarifestarit. Baarifestareilla on aina ollut kaikkien aikojen hauskimmat keikat. Keskiviikkona esiinnyn Sävelessä ja torstaina Amarillossa, Milenkassa ja Bottalla.

1 Comments:

  • At 10:06 PM, Anonymous Anonymous said…

    Jee! oon lueskellut blogiasi jonkin aikaa, olisi hauskaa nähdä mihin se koomikko kykenee! :)

     

Post a Comment

<< Home