LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, July 21, 2006

Kaiken takana on Backlund

Oooh, must get feng shui in balance. (Note to self: must find out what feng shui actually is). No ei, mähän olen lähes täysoppinut feng shui-konsultti, koska kerran selasimme äitini kanssa pientä 5 x 5 cm suurta Feng Shui-oppikirjaa. Ainoat säännöt mitkä jäi mulla mieleen oli että asuntoon pitäisi aina peruuttaa sisään, ja ensimmäinen asia mikä sun pitäisi nähdä kun tulet asuntoon on kolmijalkainen sammakko. (Mulle on kuitenkin hieman epäselvää pitääkö se siis asettaa niin että se on heti oven vieressä jotta näet sen kun peruutat sisään, vai ovea vastapäätä jotta se on ensimmäinen asia jonka näkee kun tulee asuntoon kuten normaali ihminen – etuperin. Said frog will not be seen in my apartment, I fear. Ja se asuntohan on nyt jo niin täydellinen, ettei siellä varmaan energiat edes voi virrata väärin ja epä-feng shui’sti.

Ja ai niin, muistinko myös mainita että mulla siis siellä mun uudessa asunnossa on POREAMME? Ihan kuin mä olisin joku räppäri Cribs-ohjelmassa. Amme ei suinkaan ole pinkki ja sydämenmuotoinen (valitettavast), vaan ihan peruskylmyampeen muotoinen ja kokoinen, mutta siinä on pore-efekti. I love it. Nyt tarvitsen vaan laajakuvatelkkarin kylppärin seinälle ja voinkin siirtää Gilmore-maratonit poreammeeseen. That’s the life.

Tänään olin radio Vegassa puhumassa perintöverosta. Spontaanisti perintövero tuntuu erittäin epäoikeudenmukaiselta verolta, enkä yhtään ihmettele että Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan kolme neljäsosaa kansasta haluaa sen poistaa. Monesti pienessä, ja vähän suuremmassakin, perinnössä koko perinnön pointti häviää täysin kun joudut siitä fyrkkaamaan jättimäisiä summia kertaheitolla. Jos niin traagisesti käy että esimerkiksi nuori aikuinen menettää vanhempansa, on hänen todennäköisesti sangen vaikeaa jostain pieraista esiin kymmeniätuhansia euroja jotta voi säilyttää esim lapsuudenkotinsa tai muuta arvokasta jota vanhempansa olisi halunnut hänen saavan.

Uuuuh, ja joko olet lukenut uusimman Trendi-lehden?! ”Kaiken takana on Backlund”, otsikoivat he. Niinhän se on. Glad the media is finally catching on. ”Onko Lotta Backlundista tulossa äänitorvi 80-luvulla syntyneille konservatiiveille? Uuden kokoomuspolven keulakuva, 2010-luvun Piia-Noora Kauppi?” Okei, täytyy vastustaa tota ”konservatiivi”-sanaa, koska olen kyllä niin liberaali, mutta I appreciate the sentiment. ”Hauskaa? Kyllä. Tervetullutta? Ehdottomasti.” Sweet. Love the people at Trendi.

5 Comments:

 • At 5:11 PM, Anonymous margo said…

  Voih, mun melkein-idoli (siis muut alfat on selkeesti vihollisia, mutku oot niin hupaisa) on myös Gilmore-fani! Mun täytyy jo peitellä addiktiotani, etten vaikuttais täysin friikiltä. Have to ask a ihquteinikyssä: Jess Dean vai Logan?

   
 • At 8:03 PM, Blogger Lotta said…

  Aah, Gilmore-addiktiossa ei ole mitään pahaa. Ajattele nyt jos olisi koukussa vaikka Salkkareihin. Sitä PITÄISI peitellä.

  Mutta siis kenen kaa? Hmmm. Toi on paha. Jess on liian moody (takes one to know one). Se olisi sitten Logan tai Dean. Loganilla on ehkä liikaa issues ja rasittava perhe. Kyllä se sittenkin olisi Dean: miehekäs, kiltti ja tasapainoinen. Ihannemies itse asiassa! Kukas sun?

   
 • At 10:45 PM, Anonymous margo said…

  Kyl et Dean olis se järjellinen valinta ja kun se on ihmisen (miehen) pituinenkin, mut jostain vinksahtaneesta syystä Logan vaan vie jalat alta (etenkin sohvalla makoillessa). Enkä mä edes pidä blondeista. Miehistä. Ja naissuhteessa en ole ollut. Vielä. Never say never?

   
 • At 3:04 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta, katso tää parodia Gilmorest ja kerro mitä mieltä olet :D

  http://www.youtube.com/watch?v=4LuE8W7p2jQ&search=madtv%20gabmore

   
 • At 8:31 PM, Blogger Lotta said…

  Ihan älyttömän hyvin tehty! Mahtava! :oD

   

Post a Comment

<< Home