LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, July 05, 2006

Kookostehdas

Aromatisoin tänään asuntoni. Heitin puoli pulloa hajuvesiöljyä lattialle ja nyt mun asunto haisee kookostehtaalta (tiedättehän nuo tunnetut kookostehtaat, tiedättehän?). Onnistuneesti viskasin sen vielä juuri tuohon keittiön oven eteen, ja näen jo sieluni silmin kun kiikutan höyryävää pastakattilaa vierailleni illallispöytään ja liukastun öljyn vahaamaan parkettikohtaan. Okei, myönnän, there’s a flaw in the story, koska luonnollisestikaan mä en pidä mitään illalliskutsuja jossa pastakattilat höyryävät, mutta saattaisihan kyseessä olla vaikka viinipullo joka lentäisi lattialle! No, eipähän tuoksuisi kookos enää. On tää ehkä parempi näin.

Aion hankkia itselleni jostain Katie Meluan CD:n, sillä on tosi kivaa musiikkia. Ja vaikka nimi onkin Melua, niin nomen NON est omen tällä kertaa.

3 Comments:

 • At 12:51 PM, Anonymous minh said…

  Voin vakuuttaa, että alkuperäisellä kookostehtaalla ei kovin hyvältä haissut kun siellä oli bunkannut valtaajia kaljapullojensa kanssa kesähelteillä pari viikkoa...Yes, I was there. kröhöm.
  -minh-

   
 • At 4:01 PM, Anonymous Anonymous said…

  Katie Melua on huippu :) This is the closest thing to crazy 'cos my life is just a slow train crawling up the hill. <333

   
 • At 4:33 PM, Blogger Nebu said…

  Nomen est omen = kukaan mies ei ole omena..

   

Post a Comment

<< Home