LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, June 26, 2006

(Loma)Luojan kiitos!

Lomajumalat olivat kuulleet rukoukseni. SEKÄ heittäneet mukaan bonukset! Lausannessa oli ihana ilma: yli 30 astetta lämmintä ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Sveitsissä oli täysi tropiikki. Tropiikin lisäksi kaikissa kaupoissa oli alennusmyynnit käynnissä, ja ne suorastaan antoivat tavaraa pois ilmaiseksi. Joten shoppasin. Ihan sikana. Niin paljon että oli pakko ostaa toinen laukku (joka myös oli LÖYTÖ, eikä yhtään kallis. Ja vielä pinkki kaiken lisäksi) jotta saisin kaiken kuljetettua takaisin Suomeen. Kenkiä, toppeja, hajuvesiä oli kassikaupalla. Ja mikä parasta: ostin Gilmore Girlsin 3:n ja 4:n tuotantokaudet! I’m never leaving my house again!

Eikä siinä vielä kaikki (this is where the bonus comes in). Lauantaina Lausannen keskustassa oli joku ”Tulipalo on ystävä”-teemapäivä, ja joka kadunkulmassa oli paloautoja, ja siis tietysti myös PALOMIEHIÄ. Meitä kiinnosti kaikki tämä suunnattomasti (siis ihan paloturvallisuuden takia, tietenkin. Mitä luulit, pervo?!?) joten aika Starbucksin terassilla meni kuin siivillä tikasautoa tuijotellen (siis sitä autoa, nimenomaan. Luonnollisesti.)

Ruotsi tippui fudiksen MM-kisoista. Höh. Se ei ollut niinkään mun mielestä Ruotsin itsensä syy, kuin tuomarin, joka selkeästi oli lahjottu ja superkorruptoitu. Tuomari oli nimittäin ulkonäöltään lähes identtinen Silvio Berlusconin kanssa. Luonteeltaan hän tosin muistutti enemmänkin Saatanaa (Silvion ja Saatanan äpäräläpsi? The real Omen?). Se nauroi räkäisesti ruotsalaispelaajalle päin naamaa kun antoi tälle punaisen kortin. Salee jotain tuomaripeliä. FIFA:n ja Forza Italian salaliitto. Perhana.

5 Comments:

 • At 8:15 PM, Anonymous Elina said…

  Heh, mä olin myös shoppaamassa lauantaina ja ihmettelin torvisoittokuntia ja palomiehiä. Ja yhtä pyörtynyttä palonaista... (tarina ei kerro, oliko sillä mennyt taju kankaalle kuumuudesta vai kaikista machoista palomiehistä, jotka sen ympärillä pörräsi)

  Niin ja kävin vielä Starbucksin terassillakin :) Maailma on pieni ja Lausanne vielä pienempi...

   
 • At 11:54 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta oot ehkä paras :) Mä oon lukenu tätä sun blogii ny niinku jotai pari viikkoo ja tätä on mukava lukee. Suomenruotsalaiset on muutenki tosi mukavia ja mä tykkään niistä paljon ja sä oot kans sellanen stereotyyppinen mukava tapaus. :D Pitää tulla katsoo joskus sun stand up-keikkaa.

   
 • At 7:17 AM, Anonymous Juhis said…

  Mukavaa kuulla ett olet päässyt lomailemaan työn ohessa! Mäkin tulin juuri 5 viikon lemmenlaiva risteilyltä :) Tuli tutustuttua itäiseen kulttuuriin sekä koettua vauhtia ja vaarallisia tilanteita...En kyll nähnyt paloautoja, harmi!

  Mutt hei mihis sun keikakalenteris on kadonnut? Aatelin nääs tull Hesaan jonain näistä vähäisistä lomapäivistäni...

   
 • At 10:14 AM, Blogger Lotta said…

  No onpa todella pieni maailma! Toivottavasti et nähnyt minua, koska tuudittauduin niin nopeasti turistiuteen (tiedäthän, olotila jossa puhutaan suomea kovaa koska oletetaan ettei kukaan ymmärrä...). Toisaalta olisi ollut hauska törmätä! :o)

  Paha sanoa onko toi seuraava kommentti kauheeta vittuilua, mutta ellei, niin tervetuloa. Ja vaikka olisikin, niin tervetuloa :o)

  Juhis, keikkakalenteri hävisi kun vahingossa vähäksi aikaa rikoin ja deletoin internetin. Kesällä on klubikeikat kuitenkin aika vähissä, kun lähes kaikki klubit ovat tauolla, joten taitaa mennä syksymmälle...

   
 • At 5:12 PM, Anonymous Maja said…

  Hej Lotta,
  Jag var i Lausanne och shoppade igàr :) Har varit tvà veckor pà norden-semester och det känns hel skumt att vara tillbaka. Nästa gàng du kommer till Genevetrakten ska vi ta en shopping runda och vin pà terass!
  Kram

   

Post a Comment

<< Home