LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, June 19, 2006

Lintsivispausta

Kalliolaiset sanovat usein että Kallio on hip’ein ja trendikkäin kaupunginosa koko Helsingissä. Kalliosta tulee Helsingin Notting Hill. Onnettomien sattumien summana kävelin tänään pitkin Helsinginkatua Kalliossa, ja oli kyllä meininki siellä paljon railakkaampi kuin missäänpäin muualla kaupunkia. Jok’ikinen terassi oli täynnä, ja yksikään heistä ei näyttänyt kovinkaan trendikkäältä (heroin chic poislukien). Ja kaikki olivat aivan päissään. Hip’iä ja trendikästä. Känni is the new black.

Tänään olin Lintsillä! Oli aivan mahtavaa! Kävin kaikissa vempaimissa, jossa kieputaan pää alaspäin ja mennään ympäriämpäri. Viimeksi kävin huvipuistossa muutama vuosi sitten Malagassa, mutta Lintsillä ei ole tullut käytyä aivan liian pitkään aikaan. Kaikkien pitäisi käydä vispaamassa tasaisin väliajoin pää alaspäin niissä vehkeissä. Vapauttavaa.

Selvisin myös viikonlopun häät. Noora ei mennyt naimisiin, mutta tämä hääpari jonka häissä olin onneksi meni. Olin erittäin tyylikäs valkoisissa vaatteissa (tosin se EI ollut hääpuku!) ja jättisuurissa mustissa laseissa. Käyttäydyin häävieraan arvolle sopivalla tavalla. Tosin en tietenkään, urpona, ollut tajunnut että siellä tietysti on vieraskirja! Niinpä en sitten ollut suunnitellut mitään viisasta kirjoitettavaa. Päätin kuitenkin 25 vuoden elämänkokemuksellani antaa tärkeitä neuvoja (tyyliin: anna joka päivä lahjoja vaimollesi, älä mene nukkumaan vihaisena, älä osta housuja kun on menkat jne.). Häät ovat sitten hienoja.

2 Comments:

  • At 3:16 PM, Anonymous Harry Pitkä-Aker said…

    Niin, samoin vieraskirjat. Ja kuplivat juomat.

     
  • At 9:31 PM, Blogger Lotta said…

    Mellan-H! Olet oikeassa. Ja hienoa että selvisitte hengissä!

     

Post a Comment

<< Home