LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, June 13, 2006

Radioanimaatiota

Voisi luulla, että radio asettaa rajoja sillä etteivät kuuntelijat NÄE mitä tapahtuu. Väärin. Me tehtiin tänään radioanimaatio. Se kannattaa ehdottomasti kuunnella! Selkeästi meissä on ainesta. Mä jään odottelemaan Disneyn soittoa.

Lauantaina häät (ei omat, toim. huom.). Häävaatteet puuttuu. Mamma ehdotti hääpukua. Se ei ois yhtään hassumpi idea. Paitsi että morsian ehkä suuttuisi. Mutta en mä sitä tunne, mä tunnen sulhasen. Ja häissähän kuuluu pukeutua vaaleisiin, eikö?

3 Comments:

 • At 1:19 PM, Anonymous minh said…

  Juujuu, täydessä morsiotällingissä vaan paikalle, muista myös iso dyykkaus kimpun perään jne. Voit myös auttaa morsianta ja toimia stunttina vaikka hääkakun leikkaamisessa tai ensimmäisessä valssissa. Uskon, että sun apua arvostettaisiin kovasti.Uusi keikkaehdotus: stunt-morsian, sillä varauksella että voi itse valita hääpareista kaikkein parhaat sulhaset ja mennä niiden morsianten paikalle.
  -minh-

   
 • At 1:28 PM, Blogger Lotta said…

  Joo, ja hädässä voin olla vaikka stunt-sulhanen. Kertainvestoinnilla ostaisin frakin, ja siinä voisikin sitten mennä kaikkiin häihin koko loppuelämän. Paitsi ehkä niihin omiin, koska siellä haluaisin todennäköisesti olla morsian.

  Minh, sulle tulee provikat jokaisesta mun stunt-morsian keikasta, koska olet nero keksiessäsi tuon.

   
 • At 1:27 PM, Anonymous minh said…

  Hyvin passaa, mä voin olla sun wedding-pimp, eli lähettää sua aina hyviin häihin edustamaan ja kääriä itse fyrkat!
  -minh-

   

Post a Comment

<< Home