LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, June 02, 2006

Hyvä Heidi!

Spektaakkelia! 30 metrin päässä mun työpisteestä vetää Beats & Styles livekeikkaa. Pikkasen on eri meininki kuin edellisessä työpaikassa. Eduskunnassa ainoa musiikki”nautinto” oli se kun joutui joskus moneenkin otteeseen päivässä Kansalaisinfossa kuuntelemaan eduskuntavideossa esiintyvää eduskuntabändiä. NOT a sight for sore eyes (paitsi että siis korville, mutta tosta sanonnasta ei ole mitään korvaversiota). Tulossa esiintymään meille töihin on vielä mm Apulanta, Zen Café, Technicolor ja Sunrise Avenue.

Eilen olin keikalla Cuplassa. Keikka alkoi yhdeksältä, ja tulin paikalle kahdeksalta. Jo silloin paikka oli ihan täynnä. Siinä vaiheessa kun keikka alkoi, oli sakkia paikalla aivan hulluna. Keikkakin meni hyvin, ja olin vastuuntuntoinen ihminen joka lähti kotiin lähes heti oman keikan jälkeen.

Sanna Suutari (niinpä, siis kuka?) esiintyi uudessa Hymy-lehdessä kahden aukeaman verran alasti. Häntä ei siis ilmeisesti vielä oivaltanut ettei häntä ehkä suunnattomasti arvostettu kun hän viimeksi muutamia vuosia sitten esiintyi julkisuudessa (nakutyttönä silloinkin, sekä tähtenä omassa TV-sarjassaan Sanna Suutari Show - the story of a wanna-be celebrity). Sanna juonsi ystävättärensä (?) Satu Lapin (eli Satu ”mulla on kotona Internet ja ATK” sekä ”kaikki Kosovon tsekit pitäisi tappaa” Lappi) kanssa myös Gonzo-TV:tä. Nakukuvia Hymyssä? This is a cry for help. Kukaan ei enää muista mitään fiksua mitä sä olet tehnyt tai sanonut (oliko sitä?), eli sun pitäisi vaan ruveta tekemään pornoa. Musta tulisi tosi hyvä ammatinvalintaohjaaja.

Hyvä Heidi! Heidi Hautala laukoi eilen eduskunnan 100-vuotisjuhlatäysistunnossa totuuksia Venäjän demokratian tilasta. Aivan mahtavasti tehty. Nyt muka kaikki paheksuu, mutta mun mielestä on hienoa että joku oikeasti uskalsi SANOA siellä jotain. 100 vuotta demokratiaa, tasa-arvoa ja sananvapautta mutta sitä juhlistettaessa ei mielellään saisi puhua mitään muuta kuin ”laalaalaa naiset saivat äänioikeuden, laalaalaa valtiovalta suomessa kuuluu kansalle, laalaalaa oikeus ääneen – luottamus lakiin”. Blaa. Ja nyt kauhistellaan että joku sitten oikeasti sanoi jotain ihan asiaakin. Nyt se jeesustelukeppi hanurista ulos, ja arvostakaa sitä että oli edes yksi kansanedustaja joka uskalsi.

6 Comments:

 • At 12:05 PM, Anonymous virkailija said…

  Indeed. Hyvä Heidi, valtakunnan virallinen enfant terrible! Muut puheet oli kuin katkelmia huonoista ylioppilasjuhlapuheista.

   
 • At 12:59 PM, Blogger Charmi said…

  Totta turiset! Jos juhlassa oltaisiin haluttu kuulla korulauseita peräjälkeen, oltaisiin se voitu järjestää jollain muulla areenalla kuin eduskunnan suuressa salissa.

  Pitäisikös sitä muuten itsekin linjata juhlavieraiden korvat punaisiksi, kun pikkuveli oppi ylen? Vois puhua vaikka nyky-ylioppilaiden rappiotilasta. ;)

   
 • At 1:03 PM, Blogger Suojakänni said…

  Sanna Suutari palannut? Ulottuuko retrobuumi jo turhiin julkkiksiin? Mitä seuraavaksi, Carmen Mäkisen vetämä keskusteluohjelma?

  Satu Lappihan on myös kuuluisa siitä, että hän laitatti aikanaan itselleen Suomen ainoat silikoniriipputissit.

   
 • At 4:20 AM, Blogger Ossi said…

  Moi Lotta!
  Istun tässä Santiagolaisessa nettikahvilassa ja mietin miltä Sanna Suutari mahtaa näyttää alasti. Mutta nyt mieleen tulikin Satu Lappi. Ei! Pois molemmat!

  No, kävin vaan vilkaisemassa mitä sulle kuuluu ja päätin myös tehdä sun blogista Suomen suosituimman. Lisäsin nimittäin omaan matkablogiini linkin tänne. Kelaa, tänne saattaa eksyä vaikka bolivialaisia miettimään et ketäköhän noi Sanna Suutari ja Heidi Hautala on. Sut ne tietty tietää...

  Nomuteimulmuuta,
  terkuin Ossi
  (mun kuulumiset löytyy osoitteesta ossinblogi.blogspot.com)

   
 • At 7:44 PM, Blogger Lotta said…

  Ossi! Ihanaa! Mä olen just tässä miettinytkin miten mä saan eteläamerikan lukemaan mun blogia, ja nyt sä olet ratkaissut mun ongelmani! Sä olet maailman lahjakkain markkinoija, kiitos.

   
 • At 10:23 AM, Blogger Jenni said…

  Haha! Mullakin löi tyhjää SS:n kohdalla... Eikös tissiensä näyttäminen ole viimeinen etappi ennen totaalista unohdusta (tai uskoontuloa)?

   

Post a Comment

<< Home