LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, May 17, 2006

Tunneliin

Tänään oli keikka. Aamulla. Ja vielä messuilla. Kuljetusmessuilla. Cant’t you just see it? Loppujen lopuksi keikat meni kuitenkin ihan kivuttomasti, koska esiinnyin loungessa ja sakki joi kaljaa jo aamusta. Oh, the wonders of beer drinking.

Eilen iltapäivällä kävin palaverissa Suomi-Areenasta. Suomi-Areena on Pori jazzien yhteydessä järjestettävä spektaakkelimainen kansalaisjärjestöjen, valtion ja median kohtaamiskarnevaali. Olen siellä lupautunut juontamaan muutaman rokkibändin (jotain nuorison juttuja, rokkenrollia and what have you) lavalle ja valistamaan nuoria että pitää äänestää. Feel almost like a rocker myself now.

Eilen istuin iltaa ja yötä kaverini Thomaksen kanssa. Ihailimme Oprah Winfreyn neroutta ja toistemme syvällistä näkemystä elämästä ja sen syvimmästä olemuksesta. Pohdimme myös sitä että olisi älyttömän kätevää jos voisi tässäkin iässä käyttää samoja perusiskutapoja kuin pienenä. Pienenä vaan kysyttiin ”alatsä olee?” ja sitten joko alettiin tai ei alettu. Ei ollut edes kovinkaan dramaattista jos toinen ei alkanut. Toinen aika varma tapa selvittää toisen kiinnostus oli pyytää tanssimaan hitaita koulun discossa. Jos poika pyysi tanssimaan niin se tarkoitti että se tykkää, ja jos tykkäsi takasin niin meni tanssimaan ja jos ei, niin ei mennyt. Se oli kauhean yksinkertaista. Olisi hyvä jos vieläkin voisi tarkistaa toisen kiinnostuksen ihan vaan kysymällä lähteekö se tanssimaan. Se voisi olla koodi. Ei tarvitsisi olla edes musiikkia. Työpaikan kahvitauolla voisi vaikka kysäistä että ”hei, tuutko tanssimaan” ja toinen ymmärtäisi mistä on kyse.

Toinen mikä täysin puuttuu on ilmainen-pääsy-pois-tukalasta-tilanteesta-kortti (vertaa get out of jail free-kortti Monopolissa). Puhelimessahan voi (teoriassa ainakin) sanoa että ”hei, sori mä meen just tunneliin (suhinaa, kohinaa)… nyt ei oikein kuulu (lisää feikkikohinaa)… tää varmaan katkee, soitellaan myöhemmin (kohinaa, klik)". Harmi että toi toimii korkeintaan puhelimessa. Olisi hienoa jos sitä voisi käyttää myös livenä. Jos vaikka oven taakse ilmestyisi Jehovan todistajia, niin voisi vaan sanoa että ”ööh, mä meen just tunneliin” ja –släm– ovi kiinni. Okei, tätä on vähän vaikea selittää. No pääasia että aukee mulle.

5 Comments:

 • At 5:25 PM, Anonymous Rauli Moraali said…

  ...mutta ihan hyvin voi sanoa, että "Sori, mut mä en ole nyt kotona."
  Jos siihen sanovat että "Ei pidä paikkaansa. Näemmehän me että te olette siinä."
  niin voi todeta että "Ettekö te usko? Teillä on uskonkriisi. Jotkut asiat vaan pitää uskoa, kato. Asiat voi näyttää vaikka miltä, mutta metafyysisellä tasolla mä en todellakaan ole tässä. Teille."

   
 • At 5:31 PM, Blogger Lotta said…

  Jätkä on nero!!! I bow to thee! Ihan aikuisten oikeasti. Te olette jo jollakin korkeammalla tasolla. I like you.

   
 • At 10:03 AM, Anonymous Duussi said…

  Mä en tota kohinaa osaa tarpeeksi vakuuttavasti äännellä, niin että halutessani lopettaa puhelun, toimenpiteekseni valikoituu kolistelu. Kännykkää voi hakata pöytään, lattiaan tai vaikka päähän, tavoitteena kolistaa soittaja pois linjalta. Toimii joka kerta, eikä tarvitse edes sanoa mitään!

  Järjestetäänkö puhelinkäyttäytymis-etiketistä jotain kansalaiskursseja? Ilmoittaudun.

   
 • At 1:15 PM, Blogger Lotta said…

  Duussi: me voitaisiin itse niitä ruveta järjestämään. Helsinki International Backlund Academy (HIBA) voi opettaa lähes mitä tahansa. Mä voin nimittää sut proffaksi vaikka välittömästi.

   
 • At 2:53 PM, Blogger PartyFlickan said…

  Ou jeah.
  Mä ilmoittaudun välittömästi HIBAN puhelinkäyttäytymiskurssille kiitos please.

  :)

   

Post a Comment

<< Home