LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, May 06, 2006

Upp i rök

’Tis madness, MADNESS! Täällä on käynyt torstaina yli 850 ihmistä. Se on vielä enemmän kuin koko eduskunnastalähtödramatiikan aikoihin.

Eilen olin ulkoilemassa Pian, Anttonin ja Sebastianin kanssa. Obviously not OIKEASTI ulkoilemassa jossain luonnossa tai metsässä (tai missä nyt ihmiset ulkoilevat), vaan baariulkoilemassa. Aloitimme Lasipalatsin terassilta, josta menimme Loisteen terassille juomaan skumppaa. Loisteessa söimme myös kunnes ravintola laittoi kiinni aikaisemmin siksi että makasiinien savut tulivat sisään asti.

Makasiinit roihusivat siis eilen, siinä määrin että sinne hälytettiin kymmeniä sammutusyksikköjä, sekä Lotta Backlundin äiti. Tai no ei ihan, mutta kun korttelipoliisi Backlund kuuli paloautojen äänet niin piti hänen tietenkin uteliasuuttaan lähteä niitä seuraamaan Meille siis tiedotettiin hyvinkin reaaliaikaisesti sammutustöistä. Mun äitini on aina ollut ihan kamalan utelias, etenkin paloautojen suhteen. Pienenä se oli yleensä palopaikalla ennen palopäällikköäkin, kun seurasi tikkana paloautoja.

Pia lähti vähän aikaisemmin kuin me muut, ja soitti heti pihalta. Ulkona oli kuin kokkoon olisi kävellyt, savua, lämpöä ja katkua joka paikassa. Kun katku alkoi käydä sisälläkin vähän liiaksi, laitettiin putiikki kiinni, ja me lähdimme Coronaan. Siitä Superiin (très weird paikka) josta vielä Meccaan. Missään ei oikein ollut porukkaa. Me käytiin jopa Helmen ovella kääntymässä mutta siellä ei ollut ristin sielua. Dónde estan los todos?

1 Comments:

  • At 9:12 PM, Anonymous Anonymous said…

    Eipä näytä olevan suurempaa epäselvyyttä siitä, ketkä polttivat makasiinit:

    http://sekamediasoppa.blogspot.com/

     

Post a Comment

<< Home