LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, May 03, 2006

Hipit ei narraa

Mä ostin eilen hippivaatteen. Ylipäätänsä ostin taas eilen kauheasti kaikkea tavaraa. Alkaa oikeasti todella motivoimaan yksi tosi tyhmäkin keikka joka on tulossa, kun tietää miten monet kengät / topit / aurinkolasit / housut etc. sillä saa. Ostin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni Indiskasta vaatteen. I’m venturing out to new territories. Mulla on nyt hippivaate. Ja mä viihdyn. Assessoroin myös Glitterin kukkaiskorulla ja oon kyllä ihan hipin näköinen. Mä olen löytänyt mun sisäisen hipin. Illalla telkkariin! Muistakaa katsoa A-talk ykkösellä klo 21.10!

Shakiralla (yäk) ja Wyclef Jeanilla on biisi Hips don’t lie. Mun esimies kääntää sen että ”Hipit ei narraa”. Eihän ne narraakaan. Shakira on yäk siksi että jos ihan oikeasti LAULAA LEVYLLE ja IHMISILLE (joilla on korvat! Ne kuulee! Ja aivot, eli ne ymmärtää!) ”lucky that my breasts are small and humble so you don’t confuse them with MOUNTAINS” niin ei mun mielestä oikeasti edes saisi elää. Des’ree on yhtä lailla mun inholistalla. Hän pääse listalla tällä sanoituksella: ”I'm afraid of the dark, Especially when I'm in the park” ja laulu jatkuu myöhemmin “ It's the sight that I fear most, I'd rather have a piece of toast”. Verdict’s in: YOU SUCK ASS!

Hui. Vihainen nuori nainen.

12 Comments:

 • At 8:39 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hippitoogakokeilun jälkeen voi taas paremmalla omallatunnolla siirtyä liituraitaan. :) Voipahan ainakin todeta taas yhdestä aiheesta 'been there, done that'. Sitäpaitsi kesä on pahuudesta - silloin ei voi pitää mitään järkeviä/asiallisia vaatteita, vaan kaikki näyttää yhtä hirvittävältä. Pitäisi olla kaksi vaihtoehtoa, joko saada viettää koko hellekausi kesämökillä poissa ihmisten ilmoilta tai muuttaa Etelänavalle tarkkailemaan jäävuorten liikkeitä.

   
 • At 10:07 PM, Anonymous Anonymous said…

  25-vuotta - eikä gradua valmiina? Jeesus, mikä hippi!

   
 • At 10:14 PM, Blogger Flegmaatikko said…

  Eilen luin ensimmäistä kertaa blogiasi kovasti hihitellen. Äsken menin olohuoneeseen leivän ja maitomukin kanssa ja istahdin katsomaan A-Talkia. Mitä?! Onko tuo se sama Lotta?!

  Olit se sitten sinä. Hmm. Nyt en oikein tiedä mitä pitäisi ajatella. En kyllä ehtinyt nähdä kuin viimeiset minuutit, joten en ehtinyt kuulla mitään liian oikeistolaisia mielipiteitä. Onneksi.

  Nojoo, saahan nuita mielipiteitä olla. Ja muotivaatteita. Ja hippipaita.

   
 • At 10:28 PM, Anonymous Anonymous said…

  lucky that my breasts are small and humble so you don't confuse them with MY EYES

  ;)

   
 • At 10:53 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kiitos Lotta! Erinomaista argumentointia ja todellista halua rakentavaan keskusteluun. Vaikka "vastapuoli" olikin enemmän kuin hiukan hukassa.

  Olet ihana, please asetu ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa niin kasaan sinulle ison ja upean äänestäjäjoukon.

  Fiksu ulosanti, fiksuja ajatuksia ja fiksu nainen. Tack.

   
 • At 10:56 PM, Anonymous Marppa said…

  Kävin tänään kampaajalla. Avasin Glorian (tai joku vastaava leidien lehti..) ja kenenkäs naama se sieltä löytyikään :) Tervehdys puhelimesi HotHotBööna Lpr:lta

   
 • At 11:00 PM, Blogger Zepa said…

  Hippie Chick jyrää monella uralla :)

   
 • At 11:43 PM, Blogger Lotta said…

  Ehh, en mä oikein liituraitaa kauhea usein... Radiossa hienoa on se että siellä voi olla vaikka mitkä rupuvaatteet päällä. Eduskunnassa piti aina olla niin kamalan kunnollisissa vaatteissa. Se oli kamalaa. Joskus on ihanaa olla lenkkareissa ja hippipaidassa.

  Polonen: saa sä tänne tulla hihittämään vaikka ei olisikaan samaa mieltä kaikista asioissa. Pelottavaa jos olikin negatiivinen asia että kirjoittaa hihityttävää blogia mutta paasaa ajankohtaisohjelmassa. Mä yritän tasapainoilla. Ei aina helppoa :o)
  Jos mielummin haluat kevyempää, niin käännä NRJ:lle klo 12. Siellä en suolla propagandaa :o)

  Katotaan niitä vaaleja :o) Hyvä tietää että on porukkaa mukana!

   
 • At 12:14 PM, Anonymous Anonymous said…

  Se on Hipit ei Huijaa. Se kuulostaa paljon paremmalta!!!

   
 • At 2:15 PM, Anonymous Anonymous said…

  Heippa Lotta! Ihana ihana blogi - älä ikinä lopeta tätä! Eikös tämän kommentin painoarvoa lisää se, että mä olen kind of pikkuporvarillinen akat. (-gradu) kahden lapsen äiti Espoosta...? Niin ja 30 something? Niin joo ja missasin nyt esiintymisesi tv:ssa, mutta sen Glorian oon kyllä lukenut ;). Ja kuuntelen työmatkoilla autossa NRJ:tä. Ja jessus mä _inhoan_ Shakiraa ja tuota hips-biisiä. Yök...Voiko enää vuohimaisemmin nainen laulaa?

   
 • At 10:50 PM, Blogger Lotta said…

  Huippua! Tervetuloa! Tänne saa tulla niin usein kun haluaa, eikä edes tarvii olla pikkuporvari :o) Kivaa että oot täällä!

   
 • At 4:15 PM, Anonymous Anonymous said…

  Nou hätä Lotta, shoppailuhan on siis kuten romanssi, ja vielä fiksumpi kuin baariretket ja -hetket.
  Näin siis Taloussanomat:

  "Anna Kortelaisen mukaan (naisen) täydellisen tyydyttävä eroottinen romanssi tapahtuu shoppaillessa, eikä se edes ole korviketoimintaa.

  Kun mieheen iskee baaritiskillä houkutus, hän kokee lain puitteissa suoritetun yhden yön keikan jälkeen pientä morkkista, mutta toteaa lopulta itselleen suurpiirteisen anteeksiantavasti, että olihan se sen arvoista.

  Nainen on siksi järjellinen olento, ettei halua aistillisista kokemuksistaan seuraavan edes sitä
  pientä harmitusta. Niinsanotuksi pahaksi ei lasketa luottokorttitilin ylitystä.

  Ulla-Maija Paavilaisen kolumni, Taloussanomat, 10 Jan 2006.

  .........

  niin, ja vielä tämä:

  " ... Asuste-osaston sohvalla istuva mies saa hetken kurkistaa naisen sisimpään, salaiseen S-pisteeseen; harva sen kestää. "

  Katri

   

Post a Comment

<< Home