LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, April 26, 2006

Sviiiidön

Terveisiä Tukholmasta. Istun Arlandan lentokentällä odottelemassa kotiinpääsyä. Eilen oli vähän kipeä, mutta nyt olo on parempi. Siihen taisi vähän auttaa shoppailu. Ostin ihan tolkuttomat määrät taas tavaraa, mutta aivan minimiajassa. Eli edes ajankäytön suhteen olen tehokas. Hui, vihainen kenttävirkailija huiskuttaa ja huutelee, täytyy mennä!

...Ettei käy niin kuin ystävättärelläni Pialla ja minulla Lanzarotella. Kone joutui odottamaan 45 minuuttia sitä että neidit pääsee baaristaa koneeseen. MUTTA: In our defence: meille sanottiin että kone lähtee muutaman tunnin myöhässä kun kiitoradalle oli levinnyt joku kone tai auto tai ruumis (me ei kuunneltu ihan hirveen tarkkaan) ja se piti sieltä kiitoradalta käydä korjaamassa) ja kestäisi sikakauan ennen kuin kone pääsisi minnekään. Luonnollisesti päätimme hyötykäyttää ajan menemällä baariin juomaan kaljaa (olimmehan kuitenkin Sikailumatkalla Kanarialla). Autuaan tietämättömänä päätimme kuitenkin mennä ajoissa geitille, ja kun lähdimme sinne päin kenttävirkailija tuli meille huutamaan. Kone oli sittenkin päässyt lastaamaan ja lähtemään aikaisemmin mutta ei ollut voinut kun Pia ja Lotta puuttuivat. Mistä me sen olisimme tietäneet, ei baariin kuulunut mitään kuulutuksia... Kun pääsimme koneseen koko kone taputti ja joku kuvasi videokameralla. Saatana. Silloin hävetti. Whip out the drink cart NOW, stewardess!

Mutta siis nyt pitää mennä etten joudu yöpymään Arlandalla. Raporttia tulee ihan pian kunhan pääsen kotikoneelle.

2 Comments:

  • At 11:25 AM, Anonymous Pia said…

    Olihan se tapahtumarikas reissu... Meinattiin jäädä naapurisaarelle, mutta onneksi päästiin kuitenkin viimeisellä laivalla takaisin! ...autokannen kautta... Do you remember? :)

     
  • At 12:01 PM, Blogger Lotta said…

    Voi hyvä luoja! Ai niin olikin! Pitää ruveta olemaan vähän tarkempi kellon kanssa kun ensi kerralla lähdetään reissuun... Mums mums!!!

     

Post a Comment

<< Home