LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, April 19, 2006

Chupa Chups! Chupa Chups! Chupa Chups!

Haluatko kuulla jotain TODELLA ällöttävää? Tom Cruise on mimmikaverinsa Katie Holmesin raskauden aikana päästänyt suustaan jos jonkinmoista ihmetystä, mutta tähän mennessä parhaa tarjoili Daily Mirror ja Daily Star eilen. He osasivat kertoa että Tom Cruise on nyt ilmoittanut haluavansa synnytyksen jälkeen SYÖDÄ HOLMESIN ISTUKAN. Ewwwww!!! Toi kuulostaa joltain julkkis-Fear Factorin extremeversiolta, mutta ei. Cruise ihan vapaaehtoisesti ajatteli sen syödä.

Tänään kerroin ihan älyttömän hyvän arvoituksen radiossa. Juontajaparillani Jääskeläisellä on tapana kertoa NRJ:n iltapäivässä arvoitus, mutta nyt se ei enää keksi niitä. Co-incidentally: mä en koskaan tajuu niitä, mutta olen varma että osaisin keksiä hyviä. Mun ajattelutapa on aivan liian monimutkainen arvoitukselle. Mun vastausehdotukset ovat ihan uskomattoman kaukaa haettuja, eivätkä koskaan oikein. Kerran tosin tiesin vastauksen. Vastaukseen liittyi siiamilaiset kaksoset ja muutto yhdestä maanosasta toiseen. Arvoituksen vastaus oli siis täysin absurdi, mutta mulle se oli aivan kristallinkirkas. Jos vastaukset siis ovat kaukaa haettuja niin silloin mä yleensä tajuan ne.

Mun tän päiväinen arvoitus oli: Kaksi merirosvoa kirjoittautuvat sisään Floridalaiseen motelliin. Ne ovat bestiksiä ja ovat juuri jakaneet sikaison aarteen. Aamulla toinen löytyy kuolleena (tapettuna) motellin uima-altaasta. Altaalle johtaa ainoastaan kuolleen rosmon jalanjäljet, eikä motellin yövahdinkaan ohi ole ketään koko yönä päässyt. Mitä on tapahtunut ja kuka on syyllinen?

Turns out: ihmiset lähestyvät näitä juttuja ihan ÄLYTTÖMÄN loogisesti. Vastaushan on tietenkin ettei merirosvo saa maalla unta, joten se meni uima-altaalle kellumaan uimapatjan päälle. Uimapatja oli sellainen vihreä krokotiilin näköinen. Lähisuolta oli eksynyt alligaattori kaupunkiin ja se luiskahti aidan alta motellin pihalle ja suoraan uima-altaaseen. Sitä panetti ja se yritti hässiä uimapatjaa, mutta häkeltyi kun siinä makasikin ihminen päällä (tämä oli ilmeisesti likinäköinen alligaattori joka tajusi sen vasta kun oli siinä ihan vieressä). Sitten ukko ja alligaattori tappelivat, ja alligaattori voitti. Tietenkin. Duuhh. You know, THAT old story. Ja kukaan meidän kuuntelija ei arvannut sitä. Ihme hommaa.

Ex-työkaverini latino-Pedro (tuo ei ole sen ristimänimi) (surprisingly enough) (eduskunnassa ei mielellään saa erottua persoonallisesti, eli tuo nimi ei tulisi siellä kysymykseenkään) kysyi kerran mikä olisi sellainen asia jonka haluaisin tehdä, minkä haluaisin saavuttaa. Vastasin lähes empimättä että haluaisin kirjoittaa kirjan. Mä oisin hyvä kirjailija. Mä voisin kirjoittaa monta self-help-kirjaa.
"Miten lintsata (mutta selittää itselleen) detoxauksesta"
"Kootut tekosyyt"
"Spit or swallow - a balanced analysis" (Syvällinen analyysi purukumin loppusijoituksesta. Mitä sä oikein luulit, pervo?!)
"How to pay a lot and still look cheap" (Which reminds me: Mä tarviin uusia vaatteita. Paljon. Takkeja, housuja, toppeja, kesäkaikkea!)
"Rexi on homo - oikeesti"

Olin tänään myös opetuslautakunnan kokouksessa. Se hyvä puoli on koomikkoudessa, että oppii erittäin hyvin tiivistämään sanottavansa. Huono puoli on että odottaa muilta samaa. Komiikassa toisto on hauskaa. Kokouksessa ei. Koulunkäyntiavustajat ovat ongelmallinen ammattiryhmä. Tai siis HE eivät ole ongelmallisia, vaan heidän tilanteensa on. Koulunkäyntiavustajilla tulee kuukauden katkaisu työsuhteeseen kesällä, koska töitä ei ole tarjolla. Ongelmalliseksi koetaan myös se että osalla on työaika vain noin 26 tuntia viikossa. He ovat vähän väliinputoajaryhmä, koska opetuslautakunnan työkalut ja mahdollisuudet puuttua asiaan ovat rajalliset. Ja toisaalta ei mun mielestä ole mitenkään mielekästä lisätä ihmisen työsuhteen tuntimäärää, mikäli töitä ei yksinkertaisesti ole. Siihen ei kaupungilla resursseja ole. Loppujen lopuksi kuitenkin päästiin siihen tulokseen että vuoden 2006-2007 resurssointi vahvistettiin nyt, mutta tulevaisuudessa (mahdollisesti jo syksyllä) asiaa ruvetaan purkamaan vähän laajemmalla näkökulmalla ja keskustelupohjalla.

Olin myös keikalla kauppakeskus Sellon ravintola Basessa. Siellä pyörii komiikkaklubi Hanuri. Keikka meni ihan hyvin, vaikka yleisö kyllä oli aika rauhallista sakkia. Taisivat tykätä, kuitenkin. Espoo. Kelatkaa. Ihme hommaa.

Mun tekee hulluna mieli Chupa Chups-tikkaria! Damn you, Herkuton Huhtikuu!

5 Comments:

 • At 11:54 AM, Anonymous Kati said…

  Hyvä arvoitus, mutta oliko se allas ulko- vai sisäallas? Miten se kuollut pääsi ulkoaltaaseen, jos yövahdin ohitse ei ollut mennyt ketään vai oliko tämä allas jossain hotellin sisällä? Tämäkin oleellista tietoa arvoitusta kerrottaessa.

   
 • At 11:58 AM, Blogger Lotta said…

  Aaargh! Totta puhut! Ulkoallas se oli ja hotellin yövahdin ohi ei siis mennyt MUITA kuin tuo rosmo (may he rest in peace). Ton taisin sanoa lähetyksessäkin. Tänään tulee uusi arvoitus. Erittäin vaikea.

   
 • At 5:16 PM, Anonymous Tuomas N. said…

  Oli kyllä aikamoinen rutistus eilen...

   
 • At 9:14 PM, Anonymous Saako olla istukka-Cocktail ? said…

  Tomppahan oli myös esitellyt lapsivaimolleen hiljaisen synnytyksen idean, mitenköhän hartaissa tunnelmissa lie mennyt? Skientologien uskomuksien mukaan lapsi saa kuulemma traumoja, jos äiti huutaa liikaa synnyttäessään. Onneksi se, että iskällä on taipumusta kannibalismiin, ei ole yhtä traumatisoitavaa...

   
 • At 3:28 PM, Anonymous Anonymous said…

  Toi Cruisen juttu on ihan törkeää ja sairasta. Istukka, ihan niinkuin napanuora ja sikiökalvotkin, ovat ravitsevaa ruokaa joka kuuluu ilman muuta äidille. Tämänhän tietää jokainen, jolla on ollut koiran- tai kissanpentuja. Hirvee äijä tommonen, tulee varmaan imemään äidinmaitoakin.

   

Post a Comment

<< Home