LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, April 03, 2006

Model gone mad

Susanna Rahkonen kutsui blogissaan Mikko Alkiota ”olmiksi”. That’s stupid. Ei siis edes kansanedustaja ymmärrä että on aika toissijaista arvostella ulkonäköä? Sehän ainoastaan (vahvasti) viestii ettei osaa tarttua mihinkään fiksuun tai argumentoida asiaa. On the other hand: Onko nyt oikeasti El Grande Drama että joku puolihauskasti omalla tyylillään kirjoittaa blogissaan? Well I think we’ve established että on.


Naomi Campbell heitti sisäkköään puhelimella päähän. Vekki tuli, verta roiskui ja nainen joutui tikattavaksi. Naomi syytti sisäkköä, 41, että tämä oli varastanut Naomin farkut. Haloo! Kuka voi varastaa Naomin farkut?! Eihän niihin MAHDU kukaan! Jos ne oikeasti on varastettu niin epäilisin Kate Mossia, Nicole Richietä tai niitä Pirates of the Caribbean-leffan luurankoja. Naomi on ennenkin ottanut vähän herneet nenään. Viime vuonna hän pahoinpiteli italialaisnäyttelijättären koska tällä oli sama outfit kuin Naomilla (yeah that seems reasonable) ja kaksi kertaa aikaisemmin hän on heittänyt kahta eri assariaan puhelimella päähän (see a pattern here?). Onneksi Nokian uusi kommunikaattori on tehty juuri sopivaksi palvelusväen pieksemiseen.

Mitä pitää tehdä jos tuntee vetoa täysin sopimattomaan ihmiseen? Miten saa muuta ajateltavaa? Yleensä mun vastaus tohon on shoe-shopping, mutta kun sekään ei auttanut! (I’ve never known there IS a problem that big!)

3 Comments:

 • At 11:37 PM, Anonymous mii said…

  Muuta ajteltavaa? Miten olisi tämä...
  http://www.knight-foundation.com/

  Lennokki on verraton, sanon minä.

   
 • At 11:26 AM, Blogger Zepa said…

  Mitä, onks sullakin Titania menossa?
  http://zhankaantaakylkea.blogspot.com/2006/04/kolme-ja-bonusraita.html
  "...Titania + pölly + harkitsematonta hässäköintiä tunne-elämän alueella aasin kanssa. Joka saatanan kevät sama juttu. Peppiin en ole päätynyt vielä ..."

   
 • At 4:52 PM, Blogger Lotta said…

  Joo, tutulta kuulostaa. Ainoo vaan että se ei ole yhtään aasi. Vaan sopimaton. Kielletty. Ja aina kun päätin että olen sille ihan normaali, niin heti jään (itselleni) kiinni siitä että flirttailen sen kanssa. Perhana. Loppu sellainen. Mä meen ostamaan lisää kenkiä.

   

Post a Comment

<< Home