LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, March 29, 2006

Kaikissa meissä asuu pieni akka

Oih. Nyt se päivä tuli. Musta tuli vanha, virallisesti. Tänään oli se päivä kun mä haukoin henkeä ja paheksuvasti lipsautin those dreaded words: ”nykyajan nuoriso”. Ihmiset jotka oikeasti viittaavat nuoriin ihmisiin sanoin ”nykyajan nuoriso” ovat aivan saatanasta. Mun sisäinen akka pääsi siis hetkeksi esiin. Mutta oikeasti: se lapsi sylki SISÄLLÄ. Kukaa syljeskelee sisällä?!? Missä lähiössä näitä kakaroita sikiää?! Paikka oli Kampin keskus, ja joo eihän se nyt ihan kenenkään koti ole tai mitään, mutta onhan se nyt sisätila! Syleskeleeköhän se lattialle kaupoissakin? Tai himassaan? Joku roti, saatana!

Egotrippi oli tänään Illan Live-vieraana NRJ:llä. Kitaristilla oli silmä mustana (siis sillä oli se jo ennen kuin tuli meille, tää ei tällä kertaa ole mun syytä!) ja porukka sykki koko päivän pykäten lavaa ja tarjoilua vieraille (kutsuja arvottiin kuuntelijoiden kesken). Samaa aikaa toisaalla: Jyväskylässä oli joku fiba, ja iltapäivälähetystä ei voitukaan tehdä kiertueelta, vaan me paikkailtiin lähetyksessä vuorotellen.

Tänään oli osittainen auringonpimennys, mutta kukaan ei tiedä sitä koska kukaan ei ole nähnyt aurinkoa pitkään aikaan. Salee olisi just tällaista olla vampyyri.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home