LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, March 29, 2006

Kuka puhuu Abdulia?Paula Abdul oli kännissä American Idolsin kuvauksissa. Känni tekee Paulasta selkeästi hyvin syvällisen. Ilmeisesti niin syvällisen ettei kukaan muu oikein pysy kärryillä. Paula pohti erään kilpailijan tilannetta muun muassa näin: "What did you tell me Simon? What did you tell me? Simon gave me advice and said on 'The X Factor' he always refers to a fortune cookie and says the moth who finds the melon finds the corn flake always finds the melon and one of you didn’t pick the right fortune." Vanha amerikkalainen sanonta, tunnistittehan? Tuon taisi mun mielestä ensimmäistä kertaa sanoa – oliko se – George Washington?

Mä olen kyllä pannut merkille product placementin American Idolissa, mutta nyt alkaa palaset loksahdella paremmin kohdilleen. Tuomareillahan on aina edessään isot mukit jossa isolla lukee Coca-Cola. Oonkin aina miettinyt miksi niillä ei ole esim. cokis-pulloja (vahvistaisi brändiä paremmin?), mutta syyhän on se että Paulan kokiksen vaaleampi sävy (joka ilmeisesti tulee rommista) herättäisi huomiota. Sweet.

Backlund out.

3 Comments:

 • At 10:51 PM, Blogger Niko said…

  Voisihan sinne pulloon laittaa tummaa rommia, niin ei väristä paljastuisi.

   
 • At 11:37 PM, Blogger Lotta said…

  Good thinking. Meidän pitäisikin laittaa tuosta sähköpostia Paulalle.

   
 • At 10:25 AM, Anonymous Anonymous said…

  Paula Abdulista tuli joku dokumentti vähän aikaa sitten, missä kerrottiin sillä olevan sairaus (en muista enää mikä...:(), mihin se joutuu syömään välillä tosi vahvoja kipulääkkeitä, mitkä pistää päätä sekaisin. Että kuulemma sen vuoksi Idolsissa puhunut sekavia, mistä olikin tullu iso haloo juuri sen vuoksi kun ihmiset luuli Paulan olevan kännissä/aineissa.

   

Post a Comment

<< Home