LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, March 21, 2006

BullShientology?

Check it: jos menee osoitteeseen www.ilovelotta.com niin pääsee tähän blogiin! Fantastic, eikö vain? Paljon helpompi osoite muistaa, yes?

Mahtavaa taas katsoa millä hakusanoilla ihmiset ovat eksyneet tähän blogiin. Joku oli googlannut ”Täydelliset miehet”, ”Maailman suurin lentotukialus” ja – of course – ”pornotähtiä” ja päätyneet tänne. Varmasti löytyi aika paljon vastauksia joita esim lentotukialusintoilija haki. Tää on monien lentotukialustutkijoiden ykköstietoresurssi.

Luin tänään uutiset ensimmäistä kertaa radiossa. Oon nyt aivan uutistoimittaja. Pulitzeria odotellessa…

Katsoin just South Parkista Scientology-jakson, joka sai Isaac Hayesin (Chefin ääni) irtisanomaan itsensä koko ohjelmasta. I tell you: CLASSIC Stone & Parker neroutta! Mahtavaa! Ja opettavaista, koska siinä kerrotaan oikeasti se koko tarina johon Skientologia perustuu (Galaktinen hallitsija Xenu jäädytti avaruusolioita ja dumppasi ne tulivuoriin ja räjäytti ne vetypommeilla. Sieltä heidän sielunsa lensivät suuriin aivopesuvempaimiin ja kiinnittyivät esi-isiimme. You know, THAT old story) (Ai niin, tarinan yksityiskohdat ovat salaisia kaikille paitsi korkeimman tason skientologeille, joksi pääsee vasta sitten kun on maksanut ihan sikapaljon rahaa. Kuten kaikissa tervehenkisissä uskonnoissa, you know). Matt ja Trey kuvittavat kaiken, totta kai, ja ruudussa lukee koko ajan teksti ”THIS IS WHAT SCIENTOLOGISTS ACTUALLY BELIEVE!”.

Ja kelatkaa: Ilmeisesti Tom Cruise oli onnistunut estämään Skientologia-jakson esittämisen Amerikassa (uhannut olla promoamatta Mission Impossible 3:sta jolla halutaan takoa rahaa. MI3:n on tehnyt Paramount jonka omistaa Viacom joka omistaa myös Comedy Centralin). Ja onneksi oli, muutenhan joku olisi voinut luulla että Skientologiassa olisi jotain OUTOA!

South Parkista opin myös kaiken jonka tiedän mormoneista. Tai siis en ihan kaikkea, koska osan opin myös jostain ikivanhasta Encyclopedia Britannicasta kun meidän oli once and for all pakko selvittää uskooko mormonit ihan oikeasti siihen mihin uskovat. Ja kyllä, uskovat. South Park on paljon tehokkaampaa opetusmateriaalia kuin mikään lukion uskonnonkirja.

Pitäisi tosin olla varovaisempi mistä kirjoittelee (I should know by now…), ettei käy Tanskalaiset. Kohta on Utahin Suomen suurlähetystö tulessa.

On a vainer note: Ooooh, am SO gorgeous in new hair!

9 Comments:

 • At 12:27 AM, Anonymous Anonymous said…

  hieman esimakua: http://throwawayyourtv.com/2006/02/great-scientology-secret.html

   
 • At 7:35 AM, Blogger Tony said…

  Hehheh. Hauska jakso South Parkista. Ehkä Tom Cruiseen vaikutti enemmän se, miten hänet itsensä näytettiin sarjassa kuin mitä scientologiasta sanottiin. ;)

  Olen aina luullut tarvitsevani tekstityksen katsoessani muunkielisiä ohjelmia, mutta tästä ymmärsin ihan kaiken ilmankin. :)

   
 • At 9:48 AM, Anonymous Fågeli said…

  Go Lotta!

   
 • At 3:00 PM, Anonymous Anonymous said…

  Moi! Kukonlaulu:lla löytää myös sun blogin jottas tiedät!

   
 • At 2:28 PM, Blogger Zepa said…

  Tämmönen löytyi
  http://mytypo.blogspot.com/2006/03/call-south-park-filosofia.html

  Että siitä vaan :)

   
 • At 12:13 AM, Anonymous Robert said…

  Seuraava jakso tosta vasta kipeä on. Lievää vittuilua Hayesille. Sen rankemmin spoilaamatta niin Chef lauleskelee jotenkin tutun kuuloista biisiä "I wanna make love to you children" Usein.

   
 • At 12:17 AM, Blogger Lotta said…

  Sweet! Miten voi edes sanoin kuvailla poikien neroutta? He ovat jo korkeammalla tasolla (mutta ei millään skientologiatasolla, tää taso on ilmainen ja pelkästään lahjakkuudesta kiinni). Osaisinpa mäkin olla tuollainen.

  Löytyykö sitä seuraavaa osaa netistä jostain myös (eli ovatko Cruise/Hayes/Xenu-verkostot sykkineet ja saaneet senkin off the air?)

   
 • At 7:25 AM, Anonymous Robert said…

  Ei mun tietääkseni löydy seuraavaa netistä ellei sitten arvon neiti halua
  heittäytyä piratismin hienoon maailmaan :) Silloin löytyy vaikka mitä...

   
 • At 10:56 AM, Blogger Lotta said…

  No no no! I follow the law! En uskalla latailla netistä kun sitten on heti joku Supo ja TekijänoikeusGestapo Karppa Karpela etunenässä mun perässä. I can't handle that. Pitää vaan olla kärsivällinen.

   

Post a Comment

<< Home