LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, March 15, 2006

Bartrottingia ja baariryömintää

On todella vaarallista vaihtaa raitiovaunua keskustassa. Mun piti ihan vaan kävellä yhdeltä pysäkiltä toiselle, ja matkalta mukaan tarttui kaksi paria kenkiä, housut, takki ja meikkejä. Ei mulla ole kohta varaa mennä julkisilla.

Aftonbladet ehdotti että jos on saanut tarpeekseen Akvavitistä ja Pripps Blå’sta niin voi alkaa Bartrotteriksi ja yhdessä illassa kiertää erimaalaisia ravintoloita Tukholmassa. Bartrotting on fantastinen idea, but I want to take it one step further. Me olemme ystävättäremme Kukan kanssa päättäneet että aiomme käydä läpi (ja arvostella) kaikki maailman siiderit. Jossain vaiheessa ajankohtaiseksi varmasti tulee matka Irlantiin ja Englantiin, koska olemme pian juoneet kaikki Suomen siiderit. Ja sitten kun siiderit loppuvat, niin aloitamme valkkareissa. Siinä saattaa sitten kestääkin jo ehkä vähän kauemmin. Valkkarit pitää varmaan ottaa maittain myös. Pitää varmaan ottaa virkavapaata töistä moneksi kuukaudeksi. Tällaista dedicationia on vaikea löytää, mutta meillä sitä on. Muutenkin Bartrotting olisi loistava idea kesälomapuuhaksi. Interrail on niin passé.

Olen myös suunnitellut että pitäisi järjestää Eerikinkadun Baariryömintä (engl. Pub Crawl. Duuhh). Asun aivan Eerikinkadun kulmassa, ja joku päivä pitäisi ottaa projektiksi aloittaa yhdestä päästä katua ja käydä läpi kaikki ravintolat, baarit ja pubit matkalla. Matkalla on ruokaravintoloitakin (Eerikin Pippuri ja Stadin Kebab. On sekin tavallaan ruokaa.) eli ihan hyvin selviäisi koko päivän. Jos mä järjestän tällaisen, niin kuinka moni on mukana? Nopeasti laskettuna Eerikinkadun varrella taitaa olla 16 ravintolaa (tosin niistä muutama on pääasiassa ruokaravintoloita ja yksi strippibaari, mutta mikäs sen parempi?!).

8 Comments:

 • At 2:53 PM, Anonymous Mia said…

  Count me in :) Eerikinkadun Baariryömintä kuulostaa sen verran laatuaktiviteetilta että kannattanee tulla Suomi-visiitille ihan vaan sen takia!

   
 • At 3:06 PM, Anonymous Pia said…

  Kokeilin kerran, mutta joku tyhmä portsari ei antanut mun jatkaa loppuun asti, joten olen tietysti mukana!!! Jos vaikaa pärjään paremmmin tällä kertaa..

   
 • At 3:48 PM, Anonymous Juhis said…

  Jäsen J ilmoittautuu, mihinkä maksetaan ilmoittautumismaksu vai lähetetäänkö avoin sekki? Nuo Saarivaltioiden siiderit alkaa olla hanskassa ja hieman on tullut tehtyä lähempääkin tuttavuutta Ranskalaisiin. Mielestäni kokeilun arvoisia tuoteryhmiä voisivat olla mm. idän vodkat, eri lajien ginit ja vaikkapa kiinalaiset oluet. Kaikki maailman oluet on liian iso urakka yhdelle!

  P.S. fiininä miehenähän mulla on tietysti olemassa valkoinen haalari ryömintään :)

   
 • At 9:25 PM, Anonymous Mia2 said…

  Jag e sååå med!! :) /MiaA

   
 • At 9:50 PM, Blogger Lotta said…

  Mahtavaa! I will clear my calendar! Tää on selkeästikin lauantaiprojekti, eli eräänä kauniin lauantaina tänä keväänä starttaa THE FIRST ANNUAL EERIKINKATU BAARIRYÖMINTÄ! I will keep you posted!

  Ja Juhis, tää on ihan ilmaista huvia, paitsi että drinkit ovat omakustanteisia (ja mahdolliset sakot, riippuen miten paljon ja innokkaasti innostut ryömimään).

   
 • At 10:51 PM, Anonymous Duussi said…

  Messissä määki - mut käykö, että suoritan simultaaniryöminnän Tursussa? Täälläkin kun on paikallisen pitkän Eerikinkadun varteen keskittynyt kosolti tuota ravintolaa ja pupia. Tosin hommaan kannattaisi mun mielestä varata melkeinpä kokonainen viikonloppu.. matkan varrella on myös muutama hotelli, joissa lepuuttaa uupunutta kalustoa. Ja kadun päässä maalilinjoilla odottaa sopivasti poliisilaitos.

  Nii siks vaan ettei aina tarttis matkustaa Helsinkiin kaiken hauskan perässä.

   
 • At 1:31 AM, Anonymous Pelimise said…

  Mä olen mukana tässä. Muutimme juuri viime vkonloppuna Eerikinkadulle ja nyt olisin tarvetta tutustua lähiympäristöön. Ilmoittele aikatauluista.

   
 • At 10:08 AM, Blogger Lotta said…

  Hienoa, pidä silmät auki pelimies, ilmoittelen täällä!

   

Post a Comment

<< Home