LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, March 10, 2006

Amateur hour

SubTV:n komediaputken katkolla surffahdin vahingossa kakkoselle jossa tuli Suomen euroviisukarsinnat Turun Karibialta. What a mistake! Vahingossa näin Janen (Popstars 2:n tyttöbändi) esityksen. The horror! The pain! Amateur hour at the Turun Karibia. Olivat tytöt tainneet kirjoittaa laulunsa ihan itse. Itse ne ainakin taisivat laulaa. Valitettavasti.

Olin tänään ensimmäistä kertaa mukana iltapäivälähetyksessä. Välillä, ja vähän, mutta jotenkin sain iltapäivän jatkuvaksi teemaksi suuren rakkauteni David Hasselhoffin. Kävi ilmi että on olemassa muitakin naisia (tai miehiä, mistä sen tietää) jotka rakastavat Hasselhoffia. Kävi myös ilmi että olemme rankasti vähemmistössä. Ajatella.

Mä luulen että mun mielikuvitussisäkkö Consuela on kuollut. Mun asunto on ihan sekaisin. Täällä näyttää samalta kuin jos Hennes & Mauritzin vaatetehdas ja Longchampin laukkukauppa olisi räjähtänyt IKEA:ssa. Eikö kukaan siivoa täällä? Olisipa joku siivoamiskeiju olemassa. Pienenä oli paljon enemmän keijuja. Oli synttärikeiju, hammaskeiju, pääsiäiskeiju… No okei, ei pääsiäiskeijua ollut, se oli pupu. Mutta ei tänne nyt mikään jänis voi tulla siivoamaan.

1 Comments:

  • At 10:41 PM, Blogger Tony said…

    Kattelin kanssa töissä sen minkä töiltä kerkesin tuota Euroviisukarsintaa. Oli aika järkyttävä esitys tuolta Jane-tyttöpoppoolta. Parhailta tuntui se ensiks esitetty Kerkko Koskisen tekemä biisi (en tiedä esittäjää) ja sitten tää entinen Taikapeili-kaksikon abbameininki tuntui kans hyvältä. Eikä se Metsäketokaan niin huono ollu. Tais olla sillä ainoa ihan perinteinen lauluesitys.

     

Post a Comment

<< Home