LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, March 09, 2006

Oscar buzz

Ensimmäinen työpäivä takana. Wuhuu! Hauskaa oli, ja ei täysin mahdotonta. Mahtavaa että on ihan liekeissään siitä että pääsee töihin taas aamulla. Eipä ole kaikille sellaista työpaikkaa! Ja kaikille NRJ:n kuuntelijoille mulla on hyviä uutisia: Mä EN saa valita niitä biisejä ihan itsekseni, eli NRJ soittaa jatkossakin muutakin musiikkia kuin Britneyta, Spaissareita ja New Kids On The Blockia.

Viivi Avellán oli vieraana Tuomas & Juuso Experiencessä ja oli Viihdeuutisten toimittajana hämmentynyt ja yllättynyt siitä että Jari Sillanpää olikin homo. Yes, imagine our surprise. We never saw that coming.

Eilen olin tarmokkaasti puolustamassa naisten oikeuksia. Amnestyn akka-ryhmä järjesti suuren Naistenpäivän tapahtuman Wanhalla. Esiintymässä oli itseni lisäksi Krisse Salminen, Heli Sutela, Helena Valtonen ja Ida Grönlund. Illan juonsi Riitta Havukainen. Päätin liittyä Amnestyyn, se on ollut mulla suunnitelmissa jo kauan. Sitten näin että yhdellä järjestäjistä oli punainen vyö jossa oli valkoisella satoja kirkkoveneitä, ja päätin etten ehkä liity ihan just tuohon äärisiipeen.

Oscarit jaettiin sunnuntaina (kyllä, tässä blogissa eletään aivan ajan hermolla, ja kommentoidaan ajankohtaisia asioita lähes reaaliajassa…). Mun mielestä vuosien saatossa on moni aivan loistava elokuva täysin sivuutettu Oscareissa, ja siksi päätinkin että on aika jakaa The Lotta Academy Awards:

The nominees for Best movie are:

The Pest
Bio Dome
Orgazmo
Dodge Ball
Happy Gilmore

And the award goes to:
Bio Dome!

Bio Domea tähdittää Pauly Shore (jolle mahdollisesti ollaan ensi vuoden Lotta Awardseissa kaavailemassa Life time achievement-palkintoa) sekä Stephen Baldwin. Elokuvan voi katsoa uudestaan ja uudestaan, ja aina vaan rakastaa enemmän. I dare you to try.

Parhaat mies- ja naisnäyttelijät palkitaan myöhemmin, mutta ymmärtääkseni Beavis on aika vahvoilla mieskategoriassa.

2 Comments:

 • At 10:42 AM, Anonymous Anonymous said…

  Vyön on suunnitellut Marianne Valola ja vyötä markkinoi mm. Naisasialiitto. Vyö ei tietääkseni liity mitenkään itse Amnestyyn, joten voit Lotta aivan huoletta liittyä ;D

  http://www.mariannevalola.com/mallistoE.htm

  Jussi

   
 • At 4:50 PM, Blogger Lotta said…

  Hehe, no niinpä tietysti. Jos kyse on kirkkoveneistä niin Salonranta tietää kaiken! :o)

   

Post a Comment

<< Home