LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, February 22, 2006

Yesterdays’ news

Ai niin, unohdin täysin tehdä uutiskatsauksen, eli tässä vähän eilisen uutisia:

Australialaisen Queenslandin yliopiston tutkijat ovat tulleet siihen tulokseen että tiikerin kakka pitää muut eläimet loitolla. No pitäähän nyt kakanhaju ihmisetkin loitolla, en mä tiedä onko toi kovinkaan kummonen tutkimustulos. I could’ve told you that. Mutta ilmeisesti Australiassa on suurikin ongelma se, että jäniksiä, possuja, hevosia, lehmiä ja villejä pukka (oikeesti) puskee ihmisille himaan, koska siellä on paljon rahaa laitettu tähän tutkimukseen, ja tutkijat uskovat että tämä saadaan vielä tuotteistettua miljooniksi dollareiksi. Mutta kukahan ton aiheen siellä on keksinyt? Siellä on tohtorit ja proffat ja dosentit istuneet tiedekuntakokouksessa ja pohtineet mikä olisi seuraava tutkimusprojekti. Yksi niistä on sitten keksinyt että "hei! Mitä jos testattaisiin että minkä eläimen kakka pitää muut eläimet parhaiten loitolla?". Huolestuttavinta on se että nämä muut akateemikot ovat sitten olleet siinä ihan messissä.

Aftonbladet uutisoi että Ruotsin poliisi on keksinyt että aikovat tehdä DNA-testin Olof Palmen takista, jos vaikka päästäisiin jäljille jollain tavalla tässä murhassa. Niin just, eihän sitä murhaa vissiin ole kuin vaan kaksi ihmistä vasta tunnustanutkin. Onko niillä vaan tosi vähän tekemistä siellä? "No nää muut murhat on nyt selvitetty, mutta hei katotaanko uudestaan toi Palmen juttu?". Tosin DNA-testihän voi todistaa vaikka mitä. C.S.I.-sarjassa sillä ainakin aina selvitetään että missä uhri on sinä päivänä syönyt, kuka sen takin on tehnyt ja kuka Kuubalainen salakuljettaja on ollut uhrin kanssa tekemisissä (Miamissa on aina kuubalaisia salakuljettajia, pilvin pimein).

Ja sitten loppukevennys (öööhh…?): Uutistoimisto Reuters kertoo että Amsterdamin punaisten lyhtyjen alue on pitänyt avoimien ovien päivän. Hollannissa prostituutio on laillista, eli prostituoidut ovat yrittäjiä (siellä ei siis päde sanonta "yrittänyttä ei laiteta"). Ja hyvä että pitivät avoimien ovien päivän. Missä sitä muuten tapaa ne muut jotka ovat bordelleissa töissä? Siis tyyliin tilitoimiston neidit tai vaikka työpaikkaruokalan kokit? Ja onkohan monen Hollantilaisen pikkutytön unelma-ammatti olla horo tai madame? Eräskin turisti joka oli käynyt avoimien ovien päivissä ja saanut ensimmäisen sylitanssinssa kertoi tiedotusvälineille että tunnelma oli tosi "casual". No varmaan ainakin pukeutumisen puolesta. Tai en mä tiedä onko bordelleissa pukukoodia. "Joo, nää naiset täällä on kyllä alasti, mutta sulla pitäisi olla pikkutakki ja skraga". Joku übermadame siellä oli sanonut että tämä projekti tehdään siksi että alueen imago tulisi tunnetummaksi. Mä en oikeesti usko että punaisten lyhtyjen aluetta tarvii markkinoida. Se on nyt jo varmaan universumin tunnetuin kaupunginosa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home