LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, February 12, 2006

Hyviä uutisia nynnyille ja stalkkereille!

Look what I found on the Internet: nettisivu missä voi lähettää anonyymisti salaviestejä ihastuksilleen! Näin palvelu mainostaa itseään nettisivuillaan www.sala.fi:

"Oletko ihastunut työkaveriisi, mutta et uskalla sanoa sitä hänelle? Onko sinulla asiaa tutullesi, mutta et uskalla sanoa sitä ääneen? Epävarmuuutta onko koulukaverisi sinkku ja haluaisiko hän lähteä treffeille? Sala.fi välittää viestisi anonyymisti. Salarakkaiden ja salarakastajien ykköspaikka!"

Toisaalta en oo ihan varma miten hyödyllinen tää sivusto on jos ei sitten kuitenkaan voikaan kertoa kuka on? Koska voihan sitä ilmoittaa ihastukselleen että "olen sinuun aivan tolkuttoman rakastunut" mutta eihän se voi sitten vastata että "niin mäkin sinuun" jos ei tiedä kuka viestin on lähettänyt. Ja on ehkä vähemmän hohdokasta saada takaisin viesti jossa lukee "joo, lähden sun kanssa treffeille jos olet Sirpa, Pirjo tai Jaana, mutta en jos olet Anne, Lotta tai Heikki."

But moving on. Kaikki jotka lukevat tätä blogia tietävät että olen älyttömän tasapainoinen ja normaali ihminen (öööh...), mutta oon huomannut itsessäni outoja päähänpinttymiä. Kuten sen missä mä voin pitää hammasharjaani. Jonkun (salee jopa keksityn!) tilaston mukaan hammasharjaan tulee vaikka kuinka montaa erilaista bakteeria ja pissiä koska sitä pidetään lavuaarin reunalla ja ihmiset vetävät vessansa pöntönkansi auki. I flush with lid, mutta en halua olla sellainen ihminen joka sanoo vierailleen miten vessassani pitää käyttäytyä, ja niinpä joudun pitämään hammasharjaani kaapissa tai kaapin päälle (sinnehän eivät vessavedet ylety, eihän?!).
Toinen outo detail: en voi juoda normaalia kokista, koska urbaanilegenda kertoo että jos kokislasiin laittaa hampaan yön yli niin sitä ei aamulla enää ole koska sokeri ym on syövyttänyt sen. Tai sitten on olemassa joku kokiskeiju, mutta mä en ainakaan kuullut että kukaan olisi sieltä kokislasin pohjalta aamulla löytänyt kolikkoa.

Mutta on näitä muillakin. Mulle ei tarvinnut pienenä mitään kikkoja jotta pesisin kädet vessakäynnin jälkeen, mutta eräs ystävättäreni muistaa vieläkin elävästi äitinsä opetuksen. Äitinsä sanoi että on erittäin tärkeää pestä kätensä aina vessakäynnin jälkeen, koska kerran oli yhdessä sairaalassa eräs sairaanhoitaja käynyt vessassa mutta ei ollutkaan käynnin jälkeen pessyt käsiään. Tämän jälkeen hän oli hoitanut potilasta ja vahingossa koskenut tämän silmiin (?) sillä seurauksella että potilaan silmät olivat PUDONNEET HÄNEN PÄÄSTÄNSÄ. Ystävättäreni on nyt 28, ja tietoisesti tietää ettei tarina ehkä ihan täysin totta ole, mutta ei voi ikinä jättää käsiään pesemättä. Mitä opimme? Pelottelu on ihan äärettömän tehokas kasvatuskeino.

3 Comments:

 • At 9:58 AM, Blogger Tony said…

  Väittävät, etä toi Coca Cola -hammastesti ei olisi urbaanilegenda. Täytyy joskus koittaa sitä jahka ensin joku hampaista irtoaa. Testiä ei voi suoraan verrata siihen, että hampaat tuhoutuisivat Cokista juodessa, sillä juomalasissa olevalta hampaalta puuttuu mm. oma aineenvaihdunta sekä luonnollinen ympäristö. Näin! :)

  Löysin vasta äsken blogisi ihan sattumalta ja täytyy sanoa, että olin kuullut suomenruotsalaisista stand up -koomikoista, mutta luulin sitä vain peloitteluksi. ;)

   
 • At 12:08 PM, Blogger Lotta said…

  Nein, wir sind keine Urbanlegende, olemme ihan oikeasti olemassa. Minä, André Wickström, Stan Saanila, Jacke Björklund ja Anders Helenius. Ja lisääkin taitaa olla pikkuhiljaa tulossa! ;o)

  Apua, nyt mä vielä vähemmän voin juoda kokista jos kerta se ei olekaan urbaanilegenda, ja mulle ei auta mikään järkiselitys (aineenvaihdunta etc). Mä oon vaan tässä niin epäjärkevä!

  :o)

   
 • At 1:24 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kokeilin tota hammas kokislasiin -juttua lapsena kun viimeiset maitohampaat irtosivat (siis noin 25 vuotta sitten). Hammas oli siellä varmaan monta viikkoa, ei se mitään sulanut, mutta muuttui inhottavan ruskeaksi ja huokoiseksi.

   

Post a Comment

<< Home