LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, February 02, 2006

Hägge ryhmän pj:ksi


Yllätys yllätys: Jyri Häkämies valittiin Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi. (Siis ei oikeasti yllätys). Jyri on loistava. Nyt pitää keksiä myös Jyrille arvokas, parlamentaarinen lempinimi. Jos Zyskowicz on Zysse, niin Häkämies voisi olla Hägge. Hyvä. Tätä mä rupean brändäämään. Hägge. Vapaavuoren Jannesta tuli ryhmän toinen varapuheenjohtaja. Sinne valittiin vaan hyviä tyyppejä!

Olemme tässä aamun mittaan yrittäneet pohtia hallituskokoonpanoa (koska mullahan sitä sananvaltaa tässä kysymyksessä vasta onkin). Jos Kepu meinaa antaa kenkää Manniselle, Hyssälälle ja Korkeaojalle, niin ketä ne sinne sitten ottavat? Ruvettiin eduskunnan nettisivuilta käymään läpi Keskustan eduskuntaryhmää. Päätimme että Katri Komista tulee maa- ja metsätalousministeri, Kiviniemi siirretään terveys- ja peruspalveluministeriksi ja alue- ja kuntaministeriksi loppusijoitetaan joku pystyynkuollut gubbe jonka voi uhrata kuntauudistuksen alttarille. Lehtomäki on aivan liian hyvä, eikä siltä pidä ottaa ulkomaankauppasalkkua pois. Kuivuri-Kiviniemi sopisi ihan hyvin terveys- ja peruspalvelumammaksi, ei sitä hommaa kuitenkaan kukaan kepu-ukko suostu ottamaan.

Filatelistit ovat kieroa sakkia. Eduskunnan 100-vuotisjuhlapostimerkki julkaistaan huomenna, ja Kansalaisinfoon odotetaan tuhansia kävijöitä. Ne ovat jo pitkin päivää (ja viikkoa) soitelleet ja käyneet, tekevät strategiaa siitä miten pääsevät helpoiten ja nopeiten ekana leimaamaan merkkinsä ja miten tehokkaimmin saavat huijattua mahdollisimman paljon ilmaisia kortteja. Who knew että yhteiskunnassa kytee tällainen sakki jonka voimalle ja kieroudelle ei ole mitään rajoja kun kyseessä on postimerkki. Äärimmäisissä olosuhteissa ihmiset kykenevät joskus uskomattomiin asioihin. Juhlapostimerkki on äärimmäinen olosuhde.

6 Comments:

 • At 12:26 PM, Anonymous Anonymous said…

  Onkohan se oikeasti Ilaskiven lapsi? Ihan samannäköinen.

   
 • At 12:48 PM, Blogger Lotta said…

  Hehe, kappas vaan, niinpäs onkin. Ei taida ihan sukua olla, mutta mistäs sitä tietää. Kaikissa puolueissa toimii sisäsiittoista sakkia.

   
 • At 2:13 PM, Anonymous duussi said…

  Hägge. Hmm.. mulle tulee tuosta lempinimestä mieleen ihan suorilta haggis. Siis se skotlantilainen epäilyttävä ryyninen mahalaukku-sisäelin-ruoka (joka kyllä on oikeesti ihan hyvää, varsinkin kun aidossa tunnelmassa kulauttaa päälle tujakkaa savuista skottiviskiä).

   
 • At 7:26 PM, Blogger timo said…

  Hola!

  Jyrin lempinimi on "Häksy". Ennen vanhaan Jyri oli "pikku-Häksy" ja Kari Häksy, mutta noin nykyään... :)

   
 • At 7:43 PM, Blogger Lotta said…

  Hmm. Häksy ehkä käy Kotkassa, mutta jos aikoo olla koko kansan kokkariryhmäpeejii niin mä kyllä äänestän että lempinimi muutetaan Häggeksi. Pronto.

   
 • At 5:22 PM, Anonymous assshole said…

  joo, ehdottomasti hägge eikä häksy.

  häksy saattaa olla cool kotkassa, mutta niin on antero kekkonenkin. figure out yourself.

   

Post a Comment

<< Home