LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, January 23, 2006

Kuin kaksi marjaa?

Pohjoismaiden Neuvoston puheenjohtajiston kokoukseen pitää lukea vielä noin miljaaaaardi sivua kokousmateriaalia. Ja kone Osloon lähtee keskellä yötä, ENNEN kahdeksaa aamulla. It’s brutal. Aikataulu Oslossa on täynnä aamusta iltaan sekä tiistaina että keskiviikkona. Keskiviikkona pitää mennä lobbaamaan myös Norjan valtioneuvoston sakkia. Ovat päättäneet puheenjohtajakautensa yhteyteen kyhätä jonkun nuorisopaneelin, jonka funktio olisi hyvin samanlainen kuin Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston, paitsi että olisi paljon epädemokraattisemmin valittu ja vähemmän edustava. Sinne ei kuitenkaan haluta mukaan ketään meidän edustajaa, edes mukaan kokouksiin. Tehokasta tämä tuplatoiminta, ne ces’t pas?

Olin iltapäivällä radiossa keskustelemassa Haloslaisten kanssa. Hauskaa oli. Asettelin kyllä vähän vastakkain, vaikka vastakkainasettelun aika onkin ohi. Sen jälkeen menin Coronan kautta Studio 51:een. Coronassa juttelin Jone Nikulan kanssa pressanvaaleista. Jone on oikeasti tosi fiksu ja pätevä kaveri, ja sillä on paljon viisasta sanottavaa. Mutta oli hän tehnyt toisenkin huomion. Saulissa on vähän samaa näköä kuin Buttheadissa. Ja niinhän se on. It’s uncanny! (Huom! Sauli on ihana, ja I’m woman enough myöntääkseni että rakastan myös Beavis ja Buttheadia, eli tämä on ainoastaan kunnianosoitus.Presidenttiehdokas?Sarjakuvasankari? (Kyllä! SANKARI!)

2 Comments:

 • At 11:28 AM, Anonymous frida said…

  Jone Nikula on ihana! "fiksu ja pätevä" lisää toki pisteitä entisestään.

  Jotenkin mulla on semmonen fiilis, että teillä on varmaan aika paljon yhteistä Jonen kanssa liittyen itsesensuurin tasoon...
  ;)

   
 • At 11:48 AM, Blogger mediaopettaja said…

  JOO! Minäkin olen huomannut tuon yhdenäköisyyden ja eilen kattoessani uutisvuodon uusintaa (sattuneist syist en kauheasti keskittynyt lauantaina) niin se tuli taas monta kertaa mieleen.

   

Post a Comment

<< Home