LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, January 12, 2006

Saulilla on asiaa

Lotan blogissa ei mainosteta paskoja tuotteita. Koska blogi on voittoa tavoittelematon (muttei ihailua tavoittelematon, joten ihailijakirjeitä tulemaan!) ja täysin riippumaton, voi siis täysin luottaa siihen että täällä mainostetaan ainoastaan aivan (valvotuissa olosuhteissa testattuja) huipputuotteita (kuten Magic Bullet-moinitoimikonetta , detox-teetä sekä itävaltalaisia pornotähtiä ). Tänään täällä mainostetaan Saulia (kuten oikeestaan kyllä muinakin päivinä).

Seuraa siis ei-maksettua mainostusta: Tänään Sauli kertoo miten asioiden pitäisi olla. Eli telkkarit (ja videot!) päälle, ne ovat viisaita sanoja. Sauli kertoo asioiden laidan tänään Maikkarilla Kympin uutisten jälkeen. Viimeinen vaalitenttikin on tänään, YLE1:lla klo 21. Pidä vaikka Sale-studio: parempi versio Oscar-juhlista!

Huomasin että yksikin kauppaketju Helsinki-Turku välillä oli tehnyt kontraliikkeen Matin viirejä vastaan. Niillä oli katolla sikaiso kyltti jossa luki SALE. Kuinkas muutenkaan?

Harjotelkaa kolmosianne!

7 Comments:

 • At 3:50 PM, Blogger Toimiva said…

  Ihminen on lukenu mun ajatuksia! Mietin just eilen harppoessani vesisateessa, että maksetaankohan Lotalle Saulin jatkuvasta bloggaamisesta ja kuinkakohan moni kääntyy nyt 3sta äänestämään..??

  Nämä pohdinnat kuitenki lähti siitä ku näin yhen tytön [jolla yleensä on upeita vaatteita] sellasessa suomalaisväritetyssä Sauli linnaan paidassa. :P

   
 • At 7:49 PM, Blogger minna said…

  kävin kattoo sen tarja-rapin (se zorro-juttu) ja se oli NIIIN KAMALAAAAAA, etten voinu kattoo ku vajaa puoleen väliin. Kiitos tosin linkkivinkistä Lotta!

   
 • At 10:17 AM, Anonymous frida said…

  Dänks. Mulla olikin tälle illalle tekemisen puutetta (lue: tarttee sijaistoimintaa esim. pakkaamiselle, siivoamiselle ja kaikille liikunnan muodoille), joten Sale-studio it is. ;)

   
 • At 7:51 PM, Anonymous minna said…

  heeee, sedu ilmoitti, että sauli on myös yöväen presidentti. ootko sä lotta sitten yöväen koomikko?

   
 • At 10:52 PM, Anonymous Anonymous said…

  This comment has been removed by a blog administrator.

   
 • At 10:54 PM, Anonymous Anonymous said…

  This comment has been removed by a blog administrator.

   
 • At 11:10 PM, Blogger Perso said…

  Tyypillistä puskaryssää, että nimettömänä esiintyvä ihminen käy haukkumaan nimellään esiintyvää. Vähän siviilirohkeutta, oisko mitä?

  Niistä kolmosista sitte: kolmonen kolmasti tekee yheksän. Voiko tämä olla satsumaa?

   

Post a Comment

<< Home