LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, January 10, 2006

Terveysöverit

Prepare to be baffled: mun terveellinen elämä on lähtenyt aivan käsistä. Eilen menin töiden jälkeen kuntosalille! For God's sake! Onneksi tipaton sentään loppuu perjantaina, joten mä en ehdi saada mitään terveysmyrkytystä. Sitten ostin vielä kaupasta kaikkea terveellistä (porkkanoita, soijaa, karkkia) (for the sugar balance, duuhh). Ostin myös mandariineja paitsi että ne olivat klementiinejä. Kuka oikeesti ees tietää mitä eroa on mandariinilla, satsumalla ja klementiinillä?!? (Niille jotka ovat jo peistaamassa tyyliin Wikipedian hitit kommenttiosioon: Tää ei ole kysymys, vaan turhautunutta tilitystä).

Tänään meen Yle X:n Keskusradio-ohjelman nauhoitukseen. Toinen niistä toimittajista soitti vielä eilen varmistaakseen että oon tulossa. Ne ei luota minuun ollenkaan! (Quite rightly). Laitoin juhlan kunniaksi hienon maasto-T-paidan päälle. Toivottavasti ne toimittajat ylipäätään näkee mut.

Mun pitää heittää vaate pois. Tää on aina yhtä suuri koettelemus. Vaikka olisi joku kamala kauhtana jota ei ole käyttänyt sen jälkeen kertaakaan kun toi sen kaupasta kotiin neljä vuotta sitten, niin kuitenkin sitä ajattelee "mitä jos tää jossain vaiheessa tuleekin takasin muotiin" tai "voihan tätä käyttää vaikka salilla tai maalla" (okei, MÄ en ajattele noin koska en käy kummassakaan) (paitsi eilen salilla, ehkä osittain siksi että saisin tekosyyn säästää vaatteita). Nyt vuorossa on mun Kiinasta ostettu Polo Sport-toppatakki (aito, tietenkin, in case Karpela tai joku muu tekijänoikeusnatsi lukee tätä) joka on räjähtämässä käsiin. Lintuinfluenssaa (höyheniä) pursuaa ulos takista joka kohdasta. Mä kutsun sitä SARStakiksi.

Eilen tuli telkkarista loistava seksiohjelma. Brittiläinen reality-selfhelp-lifestyle-ohjelma jossa brittiläinen ja amerikkalainen seksiterapeutti ratkaisee pariskuntien sänkyongelmia. Tästä tulee suosikki. For research purely. Jos vaikka rupean seksikolumnistiksi.

4 Comments:

 • At 12:09 PM, Anonymous frida said…

  Terveysintoilun jatkoksi voisit kiillottaa sädekehää laittamalla sen takin kierrätykseen. Toisaalta en tiedä oisko UFF vai joku Tartuntatautiliitto tms tässä tapauksessa oikeampi osoite.. :P

   
 • At 2:31 PM, Anonymous kenu said…

  hey lotta millon avaat oman vinkkipalstan? tällanen poitsu tarvis kipeesti sun deittailuvinkkejä, ku oot siin kuiteski kokeneempi.. sul vaikuttaa olevan vastaus kaikkeen joten se ois suuri palvelus koko kansakunnalle, paitsi et eihän kukaan oikeesti kansasta välitä.. se vaan ei oo in. APUA

   
 • At 7:00 PM, Blogger Perso said…

  Tipaton loppuu perjantaina? Eiku hetkinen, tää oli tietenkin harjoittelukierros jotain toista tammikuuta varten?

   
 • At 12:30 AM, Blogger Lotta said…

  Aivan totta, Frida! Takki pitää lähettää Pakistanin paleleville lapsille. Näin teen.

  Kenu: Apua saat, laita meiliä. Sun idea on aivan loistava. I have found my calling, I must share my knowledge. Tai jotain.

  Perso: Tipaton olisi voinut olla tammikuu, mutta on nyt vaan kaksi viikkoa. Perjantaina on ylioppilaskunnan perinteinen puheenjohtajaillallinen, missä olen tavannut olla ihan hävettävän päissäni, enkä näe syytä lopettaa hyvä putkea tänäkään vuonna. Eli joo, tää on tavallaan treenikiekka :o) Lauantaina nähdään!

   

Post a Comment

<< Home