LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, January 05, 2006

Maailman paras tenttiinlukija

Eilinen tentti meni hyvin, osasin vastata (jotain) kaikkiin kysymyksiin. Nyt voisi aloittaa tekemään sitä harkkatyötä mikä pitää jättää ensi viikon perjantaina. Tai sitten mä vaan aloitan sen ensi torstaina.

Työkaverini Petteri tuli tänään lomalta töihin. Eilen iltapäivällä tein Anna-Kaisan kanssa sissikeikan Petterin huoneeseen. Me teipattiin kiinni KAIKKI. Siis mikään ei liiku Petterin huoneessa. Me teipattiin kiinni pöytään kaikki, viimeistä post-it-lappua myöten. Luuri kiinni puhelimeen, puhelin kiinni pöytään. Hiiri kiinni hiirimattoon, hiirimatto pöytään. Kirjat toisiinsa, laatikot kiinni, kahvimuki pöytään, kaapinovet kiinni, näppis työtasoon. Paperikorit kiinni tosiinsa, ja lattiaan. Kaikki mikä oli pöydällä me teipattiin pöytään kiinni (sakset, alleviivauskynä, rei'itin, teippi (ironically), tussi jne. Koston mahdollisuus on olemassa. Petteri on vanha mies (35?), mutta kyllä siltä saattaa odottaa the unexpected (se pelaa lätkää pappa-teamissa, hihii!). Olen jo alkanut kartuttamaan mun jekkuarsenaalia.


Seuraava isku me tehdään keskellä yötä. Me hankitaan koodinimet ja kommandopipot. Ja synchronize our watches. Kyllä: kypsiä, akateemisesti koulutettuja ihmisiä olemme. (Harmi ettei meillä ole cubicles ja 800 litraa styroksia...)

Detoxaus on the other hand ei oikein ota onnistuakseen. Ei sitä vihreetä teetä litratolkulla kestä imee. Ja sitä paitsi mun äiti oli eilen leiponut pullaa, ja pulla ei kuulu detoxaukseen, I imagine. Illalla yhdet läksiäiset. Nyt katsotaan Backlundin luonne, kun tipatonta vietetään baarissa.

Äsken soitti asiakas (kansalainen) ja kyseli josko Itsevaltiaat on kuvattu eduskunnassa. Se puhui ruotsia ja soitti 06-alkuisesta numerosta (Pohjanmaa). Eli sanoin että "on joo, täällä se aina kuvataan".

6 Comments:

 • At 12:02 PM, Anonymous Timo said…

  Vastalause - Ei 35-vuotiasta saa sanoa vanhaksi! :-/

   
 • At 12:21 PM, Blogger Perso said…

  Hyvä, Pohojanmaa! Rok rok!

   
 • At 1:15 PM, Blogger Lotta said…

  No ei se nyt VANHA oo, samalla tavalla kuin vaikka joku Hannele Lauri on. Petteri on mahtava. Se elää iästään huolimatta ihan normaalia elämää, eikä siitä yhtään huomaa että se on jo iäkäs. Se aina kohteliaasti nauraa minunkin epäkypsille jutuille.

  Ja ei, 35 vuotias EI ole vanha. Mä oon jopa DEITTAILLUT sitä vanhempia ihmisiä (community service: geriatria ohjelma) (no ei kai!). 35 ei ole vanha. 35 on just hyvä :o) Lepyitkö?

   
 • At 2:43 PM, Blogger minna said…

  Kerran tehtiin seuraavanlainen toimistojekku: käännettiin ihan kaikki tavarat henkilön X työpisteessä väärinpäin/ylösalaisin. Tuolista, seinän julisteista ja tietokoneesta lähtien. Se oli erikivaa.

  Terkut Reykjavíkista!

   
 • At 4:11 PM, Anonymous Timo said…

  Tottakai sulle lepyn :-), itse käytän joustavaa vanha-määritelmää: 'vanha' on hän, joka on syntynyt yli 15 v. ennen mua.

   
 • At 2:23 AM, Blogger Tommi Laitio said…

  Teippauskälli muistuttaa kovin paljon huumorityypiltään sellaista Muodollisesti pätevä -sarjan jaksoa, jossa Jonna Järnefelt käyttää työpäivän virittelemällä kuminauhoja naamaansa niin, että se näyttää vääntyneeltä. Ja ruokatunnilla kiinnittää lautasen jollain perunamuussia muistuttavalla pöydän alapintaan.

  Eli siis hauskaa.

   

Post a Comment

<< Home